b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Slavia Praha – Sevilla

Vajon ma kiharcolják a spanyolok a továbbjutást? (Fotó: Getty Images)

Az Európa Liga kupasorozat mérkőzései közül a Slavia Praha – Sevilla mérkőzést emeltük ki a kínálatból. Ezt a mérkőzést nyilvánosan is megosztjuk az aktív követőink számára.


I Sparta Praha – Sevilla I

A mérkőzés 2-2-s eredményről folytatódik. Óriási meglepetést okoztak a mai házigazdák Spanyolországban, hiszen képesek voltak kevés helyzet mellett kétszer is megzörgetni a Sevilla hálóját. A másik oldal igencsak bosszús lehet, hiszen ez a két kapott gól ma sokba kerülhet, de azt is hozzá kell tenni a mérkőzéshez, hogy közel háromszor annyi helyzetet alakítottak ki a spanyolok.

Vajon ma kiharcolják a spanyolok a továbbjutást? (Fotó: Getty Images)

Az előző mérkőzésen már az első félidőben 4 találatig jutottak a csapatok, most viszont kevesebb góllal kalkulálnánk és véleményünk szerint a spanyol csapat harcolhatja ki a továbbjutást.

Kiindulva az előző mérkőzésen látottakból, illetve abból a tényezőből, hogy a Sevilla kerete jóval erősebb, tehetségesebb és technikásabb játékosokból tevődik össze. Elől Ben Yedder, El Haddadi, Sarabia és An. Silva óriási veszélyt jelenthet a hazai kapura. Előző mérkőzésen rosszul használta ki a helyzeteit a spanyol együttes, most viszont kötelező számukra a “győzelemért” való küzdés, amelyhez csak a győzelem az elfogadható opció. Ami biztos, hogy a vendégek trénere Machin kiemelte, hogy első számú céljuk az lesz, hogy mihamarabb vezetést szerezzenek és , hogy ismét ők irányítsák a mérkőzést. A védelem kulcsfontosságú lesz ma és véleményünk szerint a visszavágón a vendégek harcolják ki a továbbjutást.

Slavia Praha – Sevilla (21:00)

Tipp:Sevilla (Továbbjut) odds:1,70 “C”  kategória Tét: 2 egység

 

0
%d bloggers like this: