b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Sevilla – Lazio

Az utolsó ötletadó esetében pedig egy óriási csörtére számítunk, amely 18:00-tól kezdetét veszi. Gyakorlatilag 1-0-ról indul a párharc és roppantul nehéz dolga lesz az olasz vendégeknek. Az idő szűkében rövidre vesszük az elemzésünket.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
54 nyertes – 26 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Immobile ma a kezdőben a vendégeknél, megnehezítik a Sevilla dolgát? (Fotó: AFP)

I Sevilla – Lazio I

A találkozón lényegében “gyorsan” kell megírni az elemzést, ezért rövid, tömör és velős tartalmat publikálunk. Előző mérkőzésen nem jött ki a lépés a sérülésekkel tűzdelt olaszoknak, ma viszont várhatóan már Immobilie, Milinkovic-Savic, Caicedo a kezdőben lesz. Immobile lehet a kulcs főleg úgy, hogy a hazai oldalon is kidőltek a középpályáról és a védelemből is.

A Lazio számára ma mindent egy lapra kell feltenni, míg a Sevilla nem ülhet rá az 1 gólos előnyére. Előző találkozón majdhogynem “B” kerettel álltak fel az olaszok.

Tehát a mérkőzésen bíznánk abban, hogy az Immobile által képviselt Lazio képes lesz legalább egy gólt szerezni, annyi szent, hogy ma küzdeni fognak az utolsó percig a vendégek. Másrészről pedig elképzelhetetlennek tartjuk, hogy a Sevilla ráüljön egy 0-0-s eredményre, hiszen ez is végzetes lehet a találkozót figyelembe véve. Ezért mi a gólváltásra gondoltunk, amelyet érdemes lehet alacsony téttel megpróbálni. Mindkét oldalon a gólerős támadókra számíthatnak a csapatok és Immobile, Caicedo, Savic, Lulic a vendégeknél, míg a hazaiaknál Ben Yedder, Silva és Sarabia is a kezdőben kapott szerepet.

Sevilla – Lazio (18:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

 

0
%d bloggers like this: