b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga selejtező – Prémium szolgáltatás 08.02.

A tegnapi napon sikerült belenyúlni két meglepetésbe, bár tegyük hozzá, hogy az elemzésünk a második találkozó esetében igencsak helyt állt, döntetlent vártunk, illetve bíztunk a hazai csapatban. Mindkét találkozón rengeteg helyzet alakult ki, de annál több maradt ki. De van ez így, nem nagy egységek mentek, ma pedig a stratégiának megfelelően emelünk a téteken!


A “B” kategóriás tippjeink esetében két találkozóra gondoltunk. Az első találkozón egy idegenbeli gólra, míg a másikon egy hendikepes opciót emeltünk ki a kínálatból. Az idegenbeli szereplés tekintetében az Atromitosz Periszteri – Dinamo Breszt kettős első mérkőzését látva 4-0-s eredményről hozta fel az Atromitosz 4-3-ra a mérkőzést, tehát ma egy hazai győzelemmel akár a továbbjutást is megszerezheti az együttes. Viszont a Breszt nem véletlen talált 4 gólt és a csapat sokkal jobb, mint a görög ellenfele. Nehéz mérkőzésre számítunk, viszont a hazai csapat lépési kényszerbe van, míg a Breszt előző mérkőzésen mutatott teljesítményéből mi úgy véljük, hogy nem szeretnék a hazai csapatra bízni a döntést és nem a védekezésükre szeretnének hagyatkozni. Támadóik az előző mérkőzésen (Fameyeh és Khoblenko) nem szerepeltek valami jól, de a mögöttük húzódó Kargas-Osuchukwu-Savitsky remekül osztogatta a labdát és több helyzetet kialakított, ráadásul utóbbi mesterhármast szerzett a találkozón. Statisztika alapján a Breszt előző mérkőzésen sokkal jobb volt, viszont az Atromitosz kevés helyzetből talált be háromszor az ellenfelének. Így mi úgy véljük, hogy akár a gólváltás is kialakulhat a találkozón, de már nem szeretnénk belemerülni ilyen opciókba a tegnapi után itt a nemzetközi kupamérkőzéseket látva, így csak az egyik félnek, méghozzá a Breszt csapatának szavazunk bizalmat, akik remélhetőleg ma nem a 0-0-ra akarnak koncentrálni és gólt szereznek!


Atromitosz Periszteri – Dinamo Breszt (19:45) Tippmix kód: 17177 V
Tipp:Nem (Hazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

A következő mérkőzésen “B” és “C” kategóriás tippek kerülnek megosztásra. A találkozón a AIK Stockholm – Nordsjaelland mérkőzését választottuk ki a kínálatból. Előző héten a gólváltásban bíztunk és egy kihagyott büntető miatt nem teljesült ez az opció. Viszont most egy fordított felállás jön és az a bizonyos egy gólos előny ma lehet szűk lesz a dánok számára. A svéd AIK hazai környezetben mindig is veszélyesen teljesít és többször győzelemmel zár. A gólszerzés szinte garantált, hiszen az AIK hazai pályán 90%-ban mindig gólt szerez és legtöbbször győzni is tud. Ma viszont ez egy nehezebb meccs a kelleténél, bár a dán csapat sem a védekezéséről híres. Előző mérkőzésen szerencséjüknek köszönhetően nyertek és mi most sem írnánk le őket, főleg nem úgy, ahogy a felkészülési mérkőzéseken szerepeltek. Hiszen több, nagyobb erejű csapatot is “megvertek”. De ezt már pár előző elemzésben taglaltuk. Most úgy véljük, hogy az AIK küzdeni fog a győzelemért és várhatóan egy támadófutballal fognak előrukkolni, viszont a dán csapat sem a védekezését helyezi előtérbe, főleg nem egy egy gólos előnyt látva. Így mi úgy véljük, hogy a mai találkozón már kialakulhat a gólváltás, illetve egy kedvező opciót találtunk, amely a dán csapat 0:2-s hendikepes győzelmére esett, amelyre egy alacsony, de igencsak kedvező oddsot találtunk!

AIK Stockholm – Nordsjaelland (19:00) Tippmix kód: 15586 V
Tipp:Nordsjaelland (Hendikep 0:2) odds:1,50 “B” Tét: 2 egység

AIK Stockholm – Nordsjaelland (19:00) Tippmix kód: 15609 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)   odds:1,95 “C” Tét: 1 egység

Az utolsó mérkőzésen szintén “C” kategóriás tipp kerül megosztásra és egy vendég győzelemben bízva a vendégcsapat góljában bízunk. A mérkőzésen az Aszterasz Tripolisz – Hibernian duó néz egymással farkasszemet. Az előző mérkőzésen skót győzelem született 3-2-s arányban és elmondható, hogy a kezdeti kilengést követően szépen átvette az irányítást a mérkőzésen a csapat és egy 93. percben szerzett góllal szerezte meg az előnyt a visszavágóra. A görög csapat az első játékrészben már 2-0-ra vezetett, majd az Ambrose, Gray, Kamberi trió hozta a 3 gólt és fordított a Hibernian. Statisztika alapján a Hibernian több, mint 20 helyzetet alakított ki, míg a görögök mindössze 9 alkalommal veszélyeztettek. Tehát jobb volt a helyzetkihasználásuk. Ma úgy véljük, hogy a görög csapat ismét képes lehet meglepni a skót ellenfelét, viszont látva az előző mérkőzés adatait, illetve a görög csapat védelméből kiesett Pasalidis hiánya ma összehozhat akár több skót gólt is. Kamberi remek formában van és fekszik neki a skót csapat játéka. Ezért mi úgy véljük, hogy a skótok sem szeretnék a véletlenre bízni a sorsukat, hiszen egy bekapott gól Bogdánék számára végzetes lehet. Egy gól mindenen változtat, főleg ha ők szerzik az első gólt ezért mi bízunk a vendégekben és abban, hogy nem bekkelni indultak Görögországba!


Aszterasz Tripolisz – Hibernian (20:00) Tippmix kód: 04144 V
Tipp:Több, mint 0,5 (Vendégcsapat – Gólszám 0,5) odds:1,50 “C” Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: