b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Sahtar Donyeck – Wolfsburg – 08/05 18:55

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Kisebb számolgatások, hiányzók és egyéb tényezőket is figyelembe véve bőven reális az, hogy ezen a párosításon fognak potyogni a gólok. Mindkét együttes 2.00-ás érték közeli, vagy feletti mutatóval rendelkezik a várható gólszámadatokat tekintve, ráadásul a Wolfsburgnak ma az első perctől nyomnia kell, hogy ha szeretné kiharcolni a továbbjutást. Az ukrán csapat nagyon jó, ráadásul a brazil játékosaiban óriási veszély van, úgyhogy a gólokat favorizáljuk!

Sahtar Donyeck – Wolfsburg Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.95 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: