b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Sablontippre fogadunk a Midtjylland-Feyenoord összecsapáson!

Képes ma is győzelemmel zárni a Feyenoord?I (Fotó: Getty Images)

2022-10-06[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az előző bejegyzésünkben már kielemeztük az “F” csoport egyik párharcát, a mostani cikkünk pedig a négyes másik meccsére, a Midtjylland – Feyenoord párharcra vonatkozik.  

Nem akarunk itt regényeket írni, hiszen mindkét együttes olyan bajnokságból érkezik, ahol szinte borítékolva vannak a gólok. Alapvetően mindkét csapatnál a támadójáték dominál és ennek megfelelően az előző két mérkőzésen öt, illetve nyolc találatig jutottak. A holland focit jóval erősebbnek tartjuk, de a dánokat nagy hiba lenne leírni, főleg hazai környezetben. A mai mérkőzést mindkét fél kedvező előfeltételekkel várja, ugyanis jó formában vannak a játékosok és szerencsére hiányzó is alig van a csapatoknál. Ennek köszönhetően elég kiszámítható, de mindenképp izgalmas csörtére számítunk ezen az összecsapáson.

Midtjylland - FeyenoordFogadási határidő: 21:00

Papíron a Feyenoord számít erősebbnek, de igazából a hazai pálya előnye miatt szerintünk teljesen kiegyenlítettek az erőviszonyok. A Midtjllyand ugyan a 2022/2023-as kiírásban több vereséget is begyűjtött már az MCH Arénában, ám elég ritkán fordult elő az a csapattal, hogy ne szereztek volna legalább egy gólt. Ugye a dánok a Bajnokok Ligájában kezdtek, ahol az AEK Larnaca ellen kiharcolták a továbbjutást, ám a Benficával szemben már kiestek. A portugálok ellen viszont hazai pályán is képesek voltak gólt szerezni és szerintünk a Feyenoord elleni fiaskón is képes lesz erre az együttes. Ami szintén megfigyelhető a hazaiak esetében, hogy a védelmük szinte minden meccsen kapott legalább egy gólt, úgyhogy ennek köszönhetően a Feyenoord góljára is nagy esély van. A hollandok ugye alapra is gólerősek, ráadásul itt aki ma képes lenne nyerni, az komoly előrelépést tenne a továbbjutás kérdésében. Úgyhogy szoros meccsre számítunk, ahol szerintünk borítékolva vannak a gólok. Elég alacsony szorzót kaptunk a fogadóirodáktól, de ez is kellőképp jelzi a tippünk erősségét. Úgyhogy a fogadásunk a gólváltásra vonatkozik és bízunk benne, hogy mindkét csapat a várakozásainknak megfelelően fog teljesíteni! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.52

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: