b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Sablontippre fogadunk a Feyenoord meccsén!

Képes ma is győzelemmel zárni a Feyenoord?I (Fotó: Getty Images)

2022-09-15346

Az Európa-liga “F” jelzésű csoportjában mindenképp nagy kérdés, hogy melyik együttes fogja felvenni a Lazioval a versenyt.. A Feyennord és Sturm Graz is esélyes lehet a római együttessel szemben, ám az első forduló után, mindkét együttesnek égető szüksége lehet a pontokra!

A Feyenoord 4-2-re kikapott a Lazio csapatátó az első körben és, így könnyedén veszélybe kerülhet számukra az Európa-liga szerepelés. Persze az első mérkőzés utáni vereségből még nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de a mai rivális Sturm Graz ellen sem dőlhet hátra a holland csapat és korántsem biztos, hogy ma győzelemmel zárnak ellenük. Noha a fogadóirodák elég biztosak a holland házigazda győzelmében, hiszen a legtöbb helyen 1.30-1.40 közötti szorzókat kínálnak a hazai győzelemre, ettől eltekintve mi nem írnánk le egy percig sem az grazi együttest. Az osztrákok ugyanis elég jó formában vannak és a csoport “leggyengébb” együttese ellen győzelemmel nyitottak az EL-ben. Ráadásul a bajnokságban és az Osztrák Kupában is elég magabiztosan teljesített eddig a klub. Példának okáért a második fordulóban megverték a Salzburg csapatát is. Egyszóval nem számíthatnak a Feyenoord játékosok egy sétagalopp mérkőzésre!

Feyenoord - Sturm GrazFogadási határidő: 18:45

Alapvetően két jó formában lévő csapat fog egymással találkozni, akiknek ráadásul szükségük van a pontokra! Egyértelmű, hogy a Feyenoord van lépéskényszerben és ennek megfelelően tőlük végig egy nyílt támadójátékot várnánk. Viszont ugyanezt várjuk az osztrák együttestől is, akik alapvetően elég sok tétmérkőzésükön voltak képesek gólt/győzelmet szerezni. Úgyhogy egy gólokban gazdag mérkőzéssel kalkulálunk itt és a 2.5 gól feletti opcióra kötünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.60

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: