b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Rosenborg – PSV Eindhoven – 21:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok?

A második prémium elemzés esetében a Rosenborg – PSV Eindhoven mérkőzésre ajánlok fogadást. Ennek leginkább az-az alapja, hogy a hazaiaknak kötelező lenne a pontszerzés, viszont a PSV fantasztikus formában érkezik a találkozóra.


A Rosenborg az első fordulóban kikapott a LASK Linz ellen, míg a PSV megizzadt hazai pályán a Sporting ellen és egy 5 gólos mérkőzésen harcolták ki a győzelmet. A Rosenborg a vereségének köszönhetően győzelmi, de legalábbis pontszerzési kényszerben van. Ennek a legfőbb oka, hogy a Sporting is jóval erősebb játékosokból összerakott csapat, mint az övék. A Linz ellen várható volt a sikerük, ám nem jött össze akkor semmi sem a hazaiaknak.

A várható gólszámadatok alapján 0,94, illetve 1,66 a két csapat mutatója. Ez alapján 1-2-es eredmény az, amit megalapozottnak mondanék.

Vajon ma is pontot szerez a PSV? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a PSV fantasztikus formában van, és látható, hogy egy-egy mérkőzést leszámítva rendre képes 3 ponttal zárni a csapat. Legutóbb az Ajax ellen képesek voltak pontot szerezni és ténylegesen a holland bajnokságban fej-fej mellett haladnak a csapatok. Úgyhogy bizakodó vagyok és véleményem szerint a csapatok góljai mellett itt ma képesek lesznek a vendégek ponttal távozni. Ezért egy fogadáskészítő opcióval készültem, ahol a döntetlen, vagy PSV, illetve 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Illetve bíznék a megérzéseimben és szerintem az 1-2-es végeredmény zöldülhet, ami a várható gólszámadatok alapján reális lehet.

Rosenborg – PSV Eindhoven Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Döntetlen, vagy PSV + 1,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,55 Tét : “A” kategória 5 egység
Tipp : 1-2 (Pontos végeredmény) odds : 8,50 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: