b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Rosenborg – PSV – 10/01 19:00

A Rosenborgot esélytelenként kezelik a fogadóirodák, pedig a norvég csapattal szerintem számolni kell. (Fotó : Getty Images)

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

A Rosenborg – PSV mérkőzés is egy gólos összecsapásnak ígérkezik. Mindkét csapat mindent bele fog adni, hogy kiharcolja a továbbjutást és ennek ismeretében a gólokban hatalmas érték lehet. Az biztos, hogy a vendég hollandok nem a védekezésükről híresek és megnézve a csapatok eredményeit a gólokra valóban ígéretes esély van. A most favorizált opciót a 2.75-ös ázsiai hendikep lenne, ugyanis mi arra számítunk, hogy legalább három gól lesz a meccsen, de egy gyors találat, akár négy-öt gólos csörtét is kialakíthat.

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 , 3.0 felett (Összesített gólok)

odds: 
1.825 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: