b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Rennes – Celtic – 18:55

Ma is meglepetést okozhat a Rennes! (Fotó: Getty Images)

Az Európa Liga csoportkörének első fordulójához értünk és rengeteg kiváló mérkőzés kerül megrendezésre a mai napon. Az első elemzés esetében a Rennes – Celtic mérkőzés került kiválasztásra, ahol egy igencsak izgalmas mérkőzésre van kilátás.A francia együttes a Szuper Kupa elvesztése után három fordulóban is nyerni tudott a bajnokságban és nagy meglepetésre, mint a Strasbourg, mint a PSG ellen is 3 ponttal távoztak. Ennek a remek rajtnak köszönhetően a hazaiak az 5. helyen állnak a francia bajnokságban. A vendégek részéről a skót bajnokaspiráns érkezik és lényegében joggal pályázhat majd a csoportból való továbbjutásra a skót együttes, hiszen a Lazio mellett talán ők azok akiket leginkább a továbbjutásra várni lehet, bár lényegében minden egyes csapatnak a csoportban van esélyes matematikai alapon a továbbjutásra.

A Rennes csapatából mindössze két hiányzó van, míg a skótok továbbra is kénytelenek több játékosukat is kihagyni a keretükből.

Remekül kezdte az idei szezont a Rennes és képesek voltak szinte minden mérkőzésükön gólt szerezni. Vajon ma is így lesz? (Fotó : Getty Images)

A Rennes mérkőzéseire előző szezonban is rendre ajánlottam fogadást és leginkább a gólváltás volt a favorit opció a mérkőzéseiken. A mostani találkozóval kapcsolatban is erre az opcióra gondoltam. Hazai pályán jól teljesítenek a franciák, ráadásul ténylegesen képesek voltak szinte minden meccsükön gólt szerezni a 2019/2020-as szezonban. A Celtic is hasonlóan teljesített, ráadásul egyedüli vereségüket a CFR Cluj ellen szenvedték el egy 3-4-s mérkőzésen, ám rendre képesek ők is gólt szerezni. Úgyhogy ma egy ki-ki mérkőzésre számítok, ahol szerintem a gólváltás reális opció lehet.

Rennes – Celtic Fogadási Határidő : 18:55
Tipp : Igen (Mindkét csapat gólt szerez) Odds : 1,95

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: