b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Rennes – Arsenal

Vajon ma is lejön a gólváltás a Rennes mérkőzésén? (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk utolsó részében arra a francia csapatra tennénk ajánlást, amely együttessel rendre sikerül profitálnunk..

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
67 nyertes – 36 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is lejön a gólváltás a Rennes mérkőzésén? (Fotó: Getty Images)

I Rennes – Arsenal I

A Rennes esetében többször készítettünk már prémium és ötletadó elemzéseket is. A francia együttes azon csapatok közé sorolható, akik rendre képesek gólt szerezni akár a “nagyobb” ellenfeleknek is. Előző fordulóban a Betis ellen is sokak leírták a francia csapatot de a támadósor 6 gólt szerzett összesen, illetve az sem elfelejtendő, hogy hazai pályán szinte mindig képes gólt szerezni az együttes.

A Rennes az előző fordulóban a Betis ellen 6-4-s összesítéssel lépett tovább, míg az Arsenal 3-1-s összesítéssel hagyta maga mögött a BATE Boriszov együttesét.

Egy szó, mint száz az Arsenal idegenben gyengébben teljesít, míg a Rennes otthon kiváló formában van. A francia csapat védelme viszont nem a legerősebb és ezért is érdemes nagy átlagban a gólváltásra fogadni a mérkőzéseiken. Ezért most is ezt tennénk és bíznánk benne, hogy a Rennes hazai pályán betalál legalább egyszer az ágyúsoknak, míg az angolok részéről is várnánk legalább egy gólt.

Rennes – Arsenal (18:55)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 Ötletadó max. 1 egység

 

0
%d bloggers like this: