b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Qarabag – Sevilla – 18:55

Vajon képes lesz ismét két gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen talán láthatóak az esélyek és ténylegesen az a bizonyos Sevilla kezdi meg az Európa Liga sorozatot, akikről elmondhatjuk, hogy utóbbi években igazi EL specialistákká váltak.A találkozón az azeri bajnokság egyik kiválósága a Qarabag lesz a házigazda, akik a spanyol első osztályban eddig remekül szereplő Sevilla csapatával találkoznak. Mindenképp izgalmas mérkőzésre lesz kilátás, hiszen a vendégek egy igencsak statikus futballt játszanak. Ez annyit jelent, hogy idén J. Lopetegui a biztos védekezésre, a labdatartásra és a pontos befejezésekre építi a Sevilla játékát. Ebben mindenképp segítségére van az Oscampos, Banega, Fernando, de Jong négyes. A hazai együttes jól kezdett, hiszen a BL-ben végig meneteltek, viszont az APOEL ellen egy érdekes mérkőzésen hazai pályán kikaptak 2-0-ra. Ezt követte az EL-ben egy ismét izgalmas mérkőzés, ahol a Linfield ellen megizzadt a csapat és most talán egy olyan együttessel találkoznak, akikkel nem sűrűn szoktak és vélhetően nem fognak bírni.

A várható gólszámadatok alapján 0,51, illetve 1,33 a két csapat mutatója, tehát egy kevés gólos mérkőzésre van kilátás.

Vajon képes lesz ismét nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

 Ami biztos, hogy a vendégek nem fognak fejjel a falnak rohanni, viszont egy vesztes stratégia lehet az, ha sokáig nem találnak be a hazaiaknak. Egy szó, mint száz én most megelégszem a vendégekre kínált szorzóval és erre ajánlok fogadást. Szerintem reális a vendégek sikere, akik eddig ténylegesen a Qarabagnál jóval jobb csapatokat is maguk mögött hagytak. Ezért remélem az Európa Ligát is győzelemmel kezdik meg a spanyolok.

Qarabag – Sevilla Fogadási Határidő : 18:55
Tipp : Sevilla (Játékidő eredménye) Odds : 1,57

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: