b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : PSV Eindhoven – LASK Linz – 21:00

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok?

A mai nap egyetlen gold elemzés fog megosztásra kerülni. Ma ezt az egy mérkőzést érzem úgy, hogy várható rajta a megosztott opciót, úgyhogy nincs értelme más mérkőzésekre fogadást kötni.


A mérkőzést már a “challenge” szelvényen is megosztottam és leírtam, hogy két olyan csapat mérkőzik meg egymással, akiknek a bajnokságuk leginkább a gólokról és mintsem a védekezésről híres. Ennek tudatában, ill. látva azt, hogy mindkét csapat eddig mindkét csoportmérkőzésén gólt szerzett én bizakodó vagyok.

A várható gólszámadatok alapján 2,29, illetve 1,37 a két csapat mutatója. Ami alapján 3 gól is reális lehet a mérkőzésen.

Vajon ma is gólokban gazdag mérkőzést hoznak össze a csapatok? (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű számomra, hogy hazai pályán a PSV esélyesebb, ám semmiképp sem leírandó a LASK Linz, akik szorosan követik az osztrák Bundesligában a Salzburg csapatát és mindössze 3 pont lemaradásuk van a bajnokaspiránssal szemben. Ami a csapatokat illeti, szinte mindkét együttes a legjobb keretével érkezett, viszont a vendégek keretéből három védő is hiányzik és mindhárom védő esetében olyan személyekről beszélhetünk, akik azért aktívan kivették a részüket az utóbbi időben a védekezésből. A hazai keretben csak a megszokott játékosok hiányoznak, úgyhogy elmondható az, hogy mindkét oldal a legerősebb csapatával állhat fel. Mivel a vendégek csapatából hiányzik több védő is, ez már alapra lehet egy remek kiinduló alap, ám azt sem felejthetjük el, hogy a PSV eddig minden egyes EL mérkőzésén gólt kapott. Úgyhogy bizakodó vagyok és gólváltásra ajánlok fogadást.

PSV Eindhoven – LASK Linz Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,61 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: