b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga ötletelő 5. rész!

Elérkeztünk a Bajnokok Ligája és az Európa Liga ötletelő 5. részéhez, ahol 2 találkozóval és 4 tippel érkezünk olvasóinknak és követőinknek. Tegnap az előző cikkben leírtuk, hogy mi is történt a tegnapi ötletelő 4. részében, viszont mindig túl kell tudni lépni az előző napokon és tiszta fejjel kell gondolkozni. Ma a két találkozón véleményünk szerint lehet számítani a gólokra és bízunk benne, hogy ma nem történik meglepetés a pályákon! Melyik találkozókra gondoltunk?

[lockercat]
Az első mérkőzésen a francia Nice miatt várjuk a gólokat, illetve bízunk a vendégek sikerességében. Előző mérkőzésen már az első félidőben Balotelli duplájával vezetett a csapat, majd jött a nem várt kiállítás ami meghozta a Lokomotív Moszkva sikerét. Előző mérkőzésen 3-2-s arányban győzött a mai házigazda, viszont véleményünk szerint ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ma ők a mérkőzés esélyesei. Sokan leírják a Nice csapatát, viszont elől Balotelli, ha elszántan és akaratosan lép a pályára, akkor várhatóak a francia találatok. Előző mérkőzésen is megmutatkoztak a két csapat közti különbségek, ha a kiállítás nem történik meg valószínűleg, ma arról beszélnénk, hogy a franciák megnyerték az előző mérkőzést ma pedig az oroszoknak kell hajtani a továbbjutásért. Most a franciákon van úgymond a nagyobb teher, hiszen két gólt kell szerezni, míg egyet sem kapni. Ha pedig gólt kapnak érkeznie kell a további vendég találatoknak is. Mi úgy véljük, hogy a Nice-t elhamarkodott temetni, bevállalnánk a továbbjutás opciót is a mérkőzésen, viszont a Lokomotív hazai pályán szinte mindig szerez egy gólt, a Nice pedig nem a védekezéséről híres, így várhatóan ma ismét megtörténik a gólváltás a találkozón! De, hogy milyen tippekkel érkezünk és mikre gondoltunk a mai találkozón..


“A” kategóriás tipp:
Lokomotív Moszkva – Nice (13235 V)
Tipp:Nice (Hendikep 0:1)
odds:1,60“B” kategóriás tipp:

Lokomotív Moszkva – Nice (13599 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds:1,70


“C” kategóriás tipp:
⚽Lokomotív Moszkva – Nice (13583 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:2,40

A másik mérkőzés pedig a Villareal – Lyon összecsapása lesz, ahol a Lyon várja előnyből a mérkőzést, hiszen 3-1-s sikert arattak hazai pályán. Ma egy igen izgalmas mérkőzés alakulhat ki, hiszen a Villareal hazai pályán még kemény ellenfél lehet a mai találkozón több alkalommal 2 vagy több gólt is szereznek a hazai közönséget kiszolgálva, míg a mai ellenfél Lyon idegenben szinte mindig kap gólt. Most pedig nem kis téttel bír a mérkőzés, az az idegenben szerzett egy gól ma sokat nyomhat a mérkőzés alakulásába, viszont a Lyon támadósorából kiindulva várható ismét a gólváltás a mérkőzésen és mi úgy véljük, hogy nem állnak meg a csapatok 1-1-nél, hanem lesz egy 3. találat is a mérkőzésen! Mindkét csapatnak megvannak a megfelelő emberei a gólszerzésre, illetve mi bízunk benne, hogy a Villareal hazai pályán képes lesz megmutatni, hogy mire képes és a Lyon vendég statisztikájából, illetve a spanyolok hazai statisztikájából kiindulva várhatóak lesznek a gólok!

“B” kategóriás tipp:
Villarreal – Lyon (18462 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,80


[/lockercat]

Mai napra tehát két mérkőzést hoztunk nektek és összesen négy tippet osztottunk meg veletek. Véleményünk szerint várhatóak a mai megosztott opcióink. Úgy véljük, hogy mindkét találkozón várhatóak lesznek a gólok, illetve az első mérkőzésen a francia csapatban bízunk és reméljük, hogy ma behúzzák a találkozót!

Sok sikert kívánunk! Köszönjük a figyelmet és a bizalmat!

0
%d bloggers like this: