b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga ötletelgetés

Mai nap az Európa Liga csoportköreinek ötödik fordulójához értünk, ahol remek mérkőzések kerülnek megrendezésre. Véleményünk szerint van mire fogadni, ezért megosztunk veletek pár mérkőzést, amelyhez írunk pár sor elemzést, illetve egy vagy két tippet is! De ne is húzzuk tovább, kezdjünk neki!

Lugano – Hapoel Beer Sheva (32321 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,65

Első mérkőzésnek a Lugano – Hapoel Beer Sheva mérkőzést választottuk ki a kínálatból, ahol véleményünk szerint fognak potyogni a gólok. Mindkét csapat a csoportjában minden fordulóban szerzett gólokat, viszont az is látható, hogy minden esetben kaptak is. Az első fordulóban a Hapoel nyert 2-1-re, ma visszavághat a Lugano, akik alapból jól szerepelnek hazai pályán. Véleményünk szerint egy igen pikáns “randevú” lesz ez a mérkőzés, hiszen mindkét csapatnak megvan még az esélye a második helyezés megszerzésére, ehhez természetesen ma nyerni kell és vélhetően küzdeni fognak a felek és akár már az első félidőben megszülethet a gólváltás! Mi bízunk benne, hogy így lesz, hiszen ezzel már is behúzhatnánk az első mérkőzés mellé egy pipát!

head_to_head_europa_league_2017_1505202269.jpg
Előző mérkőzésen egy szoros találkozót láthattunk és ugyan nyert a Hapoel, ma a Lugano visszavághat az Izraeli csapatnak, amelyre minden esély adott. Egy biztos, hogy mindkét félnek kellene a győzelem és ezért várhatóan mindent elfognak követni.
Braga – Hoffenheim (25553 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:2,20
A második mérkőzés esetében egy portugál – német párharcon várjuk szintén a gólokat. Egyértelmű a helyzet, hiszen ha a Braga egy pontot szerez elúszott a Hoffenheim esélye a továbbjutásra. Jelenleg 3 pont van a két csapat között a Braga a második, míg a Hofenheim a harmadik. Ezért ma a német csapatnak abban a felfogásban kell pályára lépni, hogy nem elég egy gól, hiszen a Braga életveszélyes hazai pályán. Hoffenheim a kezdeti rajtnak köszönhetően került ebbe az igen “kényes” szituációba, viszont még meglehet a továbbjutás, ha ma sikerül megverni a portugál ellenfelüket. Ehhez kell egy támadó felfogás, illetve az is, hogy a Braga beálljon védekezni. Na most az edzői nyilatkozatok alapján egyik oldalon sem a védekezésről fog szólni a történet és ez várhatóan gólokat fog eredményezni. Kettejük összecsapásán az első fordulóba 2-1-es Braga siker született, így most van miért visszavágni a Hoffenheimnek, viszont a portugál csapatról sem szabad elfeledkezni, akik nagyon jól teljesítenek hazai pályán és mindent megtesznek hétről hétre a győzelemért. A hazai publikum fantasztikus hangulatot tud teremteni, ami várhatóan egy ilyen mérkőzésen nem fog elmaradni és akár 12. játékosként is beszurkolhatja a hazai gólt esetleg gólokat a közönség. Egy biztos, ez a találkozó is reményekkel teli, hiszen mindkét csapatnak úgymond élet-halál harc lehet és a botlás nem fér bele ebbe a kiélezett szituációba. Várhatóan a németek lesznek a kezdeményező felek, ami a portugál gyors rövid passzos és kontrákra épülő focinak kedvezhet, így ebből következtettünk a gólokra és a gólváltás lehetőségére is!
ponturi-pariuri-braga-hoffenheim.jpg
Előző összecsapásukon nyert a Braga és ma otthon fogadj a német Hoffenheim csapatát. Mi várható a találkozón végeredmény tekintetében? Őszintén? Igazi háromesélyes találkozó. Viszont nekünk lenne rá egy várható és biztosabbnak tűnő ötletünk!
Rosenborg – Real Sociedad (42874 V)
Tipp:Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5)

odds:1,80

Az utolsó találkozón pedig, ha ma már gólok akkor folytassuk a menetelést. Ismételten egy gólváltás és egy olyan találkozón, ahol  a hazai norvég csapat nagyon jól szerepel. és várhatóan ma is fognak potyogni a gólok. A Rosenborg tehát nagyon jó otthon és az Európa Ligában a találatai 90%-t hazai pályán szerezte. De statisztikailag is, hazai pályán 80%-s teljesítményt nyújt a csapat gólszerzés tekintetében. Ma viszont az a Real Sociedad lesz az ellenfél, akik küzdeni fognak a pontokért, hiszen a továbbjutást, illetve akár az első pozíciót is megszerezhetik a mai mérkőzésen! Ma ha nyer a spanyol csapat, akkor 12 pontja lesz, míg a mai ellenfelének, mindössze 4 marad ezzel az utolsó párharcra eldőlne a továbbjutás sorsa. Viszont a forgatókönyvek alapján a Rosenborg hazai pályán nehezen adja le a pontokat és ehhez mindig meg is szerzik a kellő találatokat. A Zenit is egy ponttal távozott tőlük az előző fordulóban, ahol az utolsó percekben bekapott góllal nagy bánatukra csak egy pontot könyvelhettek el. Viszont ahogy írtuk is a Real Sociedad nagyon jó formát diktál, a csoportban 4 mérkőzés alatt már 14 találatnál jár és összességében elmondható, hogy minden lejátszott mérkőzésén 2,5 over eredmény született. Idegenbeli mérlege alapján is vállalható lenne a 2,5 over opció, hiszen 10/8 mérkőzésükön megszületett a 2,5 over opció, illetve ezekből a találkozókból 9 alkalommal szereztek legalább egy gólt. Ebből mi azt a következtetést vontuk le, mivel a Rosenborg hazai pályán remek teljesítményt nyújt és gólokra képes, kontra a Socieadad is kiváló formát és teljesítményt hoz és zörgetik folyamatosan az ellenfelek hálóit. Így mi bízunk a gólváltásban, viszont az előző összecsapásukból kiindulva, ahol csak spanyol gólok születtek, így inkább a 2,5 over opciót húztuk be. Statisztika alapján várható a mérkőzésen a gólpotyogás, reméljük ,hogy ma nem lesz meglepetés gól nélküli találkozó.

real_sociedad_rosenborg_14092017.jpg
Az előző találkozón spanyol kiütéses győzelem született, viszont a Rosenborg lesz a házigazda, akik nem kegyelmeztek a Zenitnek sem. Mire számíthatunk ma? Nyer a hazai csapat, vagy ismét érkezik a spanyol henger? Egy biztos, nem gól nélküli mérkőzést láthatunk!

Mai napon ezek a mérkőzések és tippjeik valamilyen formában megtalálhatóak a prémium tippadásunkban! Reméljük, hogy sokan velünk tartotok és bízunk benne, hogy a kiválasztott mérkőzéseken fognak potyogni a találatok és nem egy unalmas kilencven perc elé tekintünk!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: