b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Nincs mese.. A Fradira fogadunk!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

2022-08-181215

A Bajnokok Ligája búcsút követően egyfajta “kötelező” győzelem előtt áll az FTC, hiszen egy jóval szerényebb kerettel rendelkező riválist kaptak az Európa-liga selejtezőiben!

A Shamrock Rovers kerete a Transfermarkt adatai alapján 3.15 millió eurót ér, míg a magyar bajnokcsapat kerete jelenleg közel 40 millió euróba kerül. Tehát már papíron van egyfajta különbség a felek között, persze tudhatjuk, hogy ezen adatok sokszor semmit sem érnek. Ettől eltekintve a Fradi hazai pályán bárkire veszélyes lehet és egy 4-0-ás MOL Fehérvár FC elleni győzelmet követően aligha lesz gond a játékosok önbizalmával. Ez a győzelem tehát a lehető legjobbkor jött Csercseszov gárdájának és az együttes tovább folytathatja a sikerszériáját. Az Európa-liga főtáblája karnyújtásnyira van, tehát ha az ír ellenfele ellen képes a magyar csapat kellően koncentrált maradni, ügyelnek a védekezésre és a támadók élnek a kínálkozó lehetőségekkel, akkor bizony idén az Európa-liga csoportkörében fog szerepelni a Fradi! Természetesen nem szabad lebecsülni az íreket, de elnézve a Transfermarkt adatait, a vendégek eredményeit, akkor láthatjuk, hogy messze elmaradnak a Fradi keretének értékétől, illetve képességeitől. 

Ferencvárosi TC - Shamrock RoversFogadási határidő: 18:30

A Bajnokok Ligája búcsút követően azért egy olyan ellenfelet kapott az Európa-ligában a Fradi, akik ellen ténylegesen kötelező lenne kiharcolni a továbbjutást. Egyszerűen minden amellett szól, hogy ezt az ellenfelet, illetve párharcot már az első meccsen lekellene tudni a Fradinak. Az Üllői úton teltház előtt léphet pályára a magyar bajnok, önmagában már csak ez a tényező egyfajta plussz lehet a játékosok számára. Szerencsére mindkét csapatról átfogó képet láthattunk az elmúlt hetekben és azért az írekről elmondható, hogy amikor egy Fradival közel azonos együttesel találkoztak, akkor bizony három gólos vereségbe szaladtak bele. Az említett csapat pedig a Ludogorec, akiket ugye a Fradi az előző évben megvert többször is. Egyszóval bízunk az FTC győzelmében, viszont nagyon meglepne minket, ha a Shamrock gólt szerezne, ill. sok gólt kapna. Ugyanis az írek nem rendelkeznek erős támadójátékkal és vélhetően az odavágón arra fognak törekedni, hogy minél tovább kihúzzák kapott gól nélkül. Úgyhogy egy 2-3 gólos mérkőzésre számítunk és a Fradi győzelem mellett a 4.5 gól alatti opciót favorizáljuk!

Tipp: FTC + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: