b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Napoli – Salzburg

Hazai pályán remekül teljesít az Ancelloti legénység, vajon ma is sikerül nekik behúzni a győzelmet? (Fotó: AFP)

Az ötletadó rovatunk második részében a hazai pályán remek teljesítményt nyújtó Napoli került a célkeresztünkbe.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
67 nyertes – 36 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Hazai pályán remekül teljesít az Ancelotti legénység, vajon ma is sikerül nekik behúzni a győzelmet? (Fotó: AFP)

I Napoli – Salzburg I

Véleményünk szerint ma minden a Napoli sikerének áll. Az olasz csapat remekül játszott a Juventus ellen is és csak a pechnek köszönhető, hogy nem szereztek pontot. Hazai pályán rendre képesek győzelmeket kialakítani, most pedig az a Salzburg lesz az ellenfelük, akik idegenben azért többször botlanak.

A Napoli a Bajnokok Ligájából kényszerült búcsúzni a csoportkörök után, viszont azóta a csapat egyre jobb formában van. A Zürich ellen oda-vissza nyertek, most pedig az osztrák “nagyágyú” lesz az ellenfelük.

A hazaiak részéről Mertens, Insigne és Milik is várhatóan a kezdőben kap szerepet és lényegében arra számítanánk, hogy ma Ancelotti legénysége nem pazarolja el a kínálkozó lehetőséget. Az olasz tréner nyilatkozata alapján egyértelmű, hogy komolyan veszik a kupasorozatot és ezért érdemes lehet a mai mérkőzésen a hazai együttest favorizálni.

Napoli – Salzburg (21:00)
Tipp:Napoli (1×2) odds:1,50 Ötletadó max. 1 egység

 

0
%d bloggers like this: