b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Mi erre számítunk a Monaco-FTC meccsen!

Ismét győzelmet ünnepelhet a Fradi! (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

2022-09-15590

Óriásit küzdött a Ferencváros az első körben és meg is lett az eredménye, ugyanis győzelemmel nyitotta az együttes az Európa-liga csoportköreit. Most pedig jöhet a Monaco, akik ellen ugyan csekély eséllyel indul a magyar csapat, ám akár a meglepetés is összejöhet!

Sokan csak legyintenének azzal kapcsolatosan, hogy ma a Fradi meglepetést okozhat, de miért ne tehetné meg ezt a magyar bajnok?! Alapvetően egy igencsak erős támadószekció verbuválódott össze és láthatóan Csercseszov mester is egyre jobban megtalálja a számításait a csapaton belül. A Trabzonspor ellen mutatott játék mindenképp biztató volt és az a találkozó csak tovább erősítette a csapategységet. A futballban pedig tudhatjuk, hogy sokszor a csapategységnél fontosabb nincs. A keretek között papíron óriási különbség van, de nem egy példát tudnánk felsorolni a közelmúltból, amikor egy kisebb értékű csapat “meglepetés” győzelmet ért el egy-egy jóval nagyobb anyagi háttérrel rendelkező együttessel szemben. A Monaco ugyan az utóbbi hetekben eléggé elkapta a fonalat, hiszen nyerni tudtak a Lyon és a Nice ellen is a bajnokságban, illetve az EL-ben is győzelemmel kezdtek a Crvena Zvezda vendégeként. Nagy kérdés tehát, hogy ma mire lesz képes a Ferencváros a Monaco vendégeként..

Monaco - FTCFogadási határidő: 18:45

Alapvetően a Ferencváros védelme sebezhető. Ez az NBI-es mérkőzéseken ugyan nem mutatkozik meg, de ha megfigyeljük a nemzetközi mérkőzéseket, akkor egyértelműen látható, hogy 1-2 gólt rendre képes kapni egy jobb kvalitású együttessel szemben a csapat. Ám a támadósor bármikor képes lehet mattolni az ellenfelek védelmeit. Nagy pozitívum a támadók esetében, hogy több gyors játékos is szerepel a keretben és ennek köszönhetően a kontrákban rendre ott van a veszély. A helyzetkihasználás is egyre jobb a Fradi mérkőzésein és a Shamrock elleni 4-0-ás győzelem óta, elég szép számmal termeli a gólokat a Tokmac, Traore, Boli, Zachariassenm Marquinhos és Mmaee hatos fogat. A Monaco keretében  több olyan játékos is megfordul, akik évek óta a topligákban edződnek és esetükben is elmondható, hogy rengeteg gólerős támadójátékos bevethető a mai mérkőzésen. Mivel a Fradi ma az esélytelenek nyugalmával léphet pályára, így ez akár kapóra is jöhet számunkra. Alapvetően mi egy bátran támadó Fradira számítunk a mai mérkőzésen is, hiszen a jelenlegi védekezésre nem támaszkodhat Csercseszov. A Monaco védelme sebezhető és, ha képes a Fradi vezetést szerezni, akkor akár a pontszerzés is összejöhet. A Monaco csapatát nem írjuk le természetesen, véleményünk szerint hazai pályán mindent elkövetnek majd azért, hogy mihamarabb eldöntsék ezt a mérkőzést. Ebből kiindulva mi itt is egy gólokban gazdag mérkőzésre számítunk és szerintünk legalább három gólt összehoznak a felek a mai mérkőzésen! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az UNIBET partnerirodánk kínálja!

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Az Unibet Magyarország legaktívabb és legmegbízhatóbb sportfogadási oldala!

Bónusz: 20 000Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz
(20 000 Ft értékű első befizetési bónusz az Unibet új magyar ügyfeleinek, amire mindössze 6x-os megforgatási követelmény vonatkozik.)

Az Unibet a második legnépszerűbb fogadóiroda Magyarországon. Mindenképp pozitívum a szolgáltatással kapcsolatosan, hogy folyamatosan fejlődik és a Bet365-höz hasonlóan ők is mindenféle engedéllyel rendelkeznek, amely az Európai Unióban kötelezőek. Ezenkívül az élő kínálata is elég szélesnek mondható, így aki szeretne élőben fogadni és nincs bet365 fiókja, mindenképp ajánljuk számára az Unibet fogadóirodát!

Pozitívumok:
-Élő közvetítés
-Ázsiai hendikep & cash out
-Fogadáskészítő

Negatívumok:
-Körülményes ügyfélszolgálat
-Nehezen átlátható kezdőlap

5/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: