Európa Liga : Manchester United – Köbenhavn – 08/10 21:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A MU elég szépen összeállt és ténylegesen hatalmas eséllyel pályázik a csapat az EL győzelemre. A fogadóirodák is osztoznak ezen a véleményen, hiszen a “vörös ördögök” végső győzelmére látják a legnagyobb esélyt. A sorsolás is kedvez az angoloknak, ugyanis a mostani mérkőzést követően a Wolves-Sevilla kettős győztesével mérkőznek meg, ami azért ha nem is egy ujjgyakorlat számukra, ám mindenképp favoritként érkezhetnének arra a mérkőzésre is. A dán együttesben benne lehet ugyan egy gól, de a MU vélhetően minél gyorsabban szeretné majd eldönteni ezt a találkozót. Úgyhogy a Manchester United sikerét és a 2,5 gól feletti opciót favorizáljuk ezen a találkozón. A 2.5 gól feletti opció esélye egyébként 64% az xG adatok alapján.

Manchester Utd. – Köbenhavn Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Manchester Utd. + 2.5 felett (1×2 + Összesített gólok) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )