b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Manchester United – Köbenhavn – 08/10 21:00

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26: Marcus Rashford of Manchester United celebrates scoring his sides first goal with his Manchester United team mates during the Premier League match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford on August 26, 2017 in Manchester, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A MU elég szépen összeállt és ténylegesen hatalmas eséllyel pályázik a csapat az EL győzelemre. A fogadóirodák is osztoznak ezen a véleményen, hiszen a “vörös ördögök” végső győzelmére látják a legnagyobb esélyt. A sorsolás is kedvez az angoloknak, ugyanis a mostani mérkőzést követően a Wolves-Sevilla kettős győztesével mérkőznek meg, ami azért ha nem is egy ujjgyakorlat számukra, ám mindenképp favoritként érkezhetnének arra a mérkőzésre is. A dán együttesben benne lehet ugyan egy gól, de a MU vélhetően minél gyorsabban szeretné majd eldönteni ezt a találkozót. Úgyhogy a Manchester United sikerét és a 2,5 gól feletti opciót favorizáljuk ezen a találkozón. A 2.5 gól feletti opció esélye egyébként 64% az xG adatok alapján.

Manchester Utd. – Köbenhavn Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Manchester Utd. + 2.5 felett (1×2 + Összesített gólok) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: