b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Malmö – Domzale – 19:00

Mindkét csapat remek formában kezdte a szezont és a mostani felállásban rendre képesek voltak a gólszerzésre. Statisztikailag várható ez az elemzés, remélem ismét nyertes opciót publikálok. (Fotó : Getty Images)

A ma hajnali nyertes MLB elemzést követően, ismét egy futballmérkőzéssel készültem, ahol egy igencsak izgalmas párharcra lesz kilátás. Ami azt illeti az odavágón 2-2-s döntetlent értek el a felek és ezzel gyakorlatilag még nyitottak a kérdések.


I Malmö – Domzale I

 

Ami biztosnak tűnik a találkozón, hogy mindkét oldal igencsak erős támadósorral rendelekzik. A Malmö az EL-ben immáron 3 mérkőzést követően 13 gólnál jár, míg a Domzale 7 gólt szerzett idáig. A két csapat védelme viszont nem szuperál és több olyan alkalom is van a látott eredményeket eltekintve, ahol kialakultak a gólváltások és az overes mérkőzések. Az előző találkozó is erről volt beszédes, ahol a Malmö a remek kontráira épített, míg a Domzale irányította a mérkőzést és rengeteg helyzetet dolgozott ki a csapat.

Az előző mérkőzésen 4 gól született és mindkét csapat megmutatta, hogy képes több gólt is szerezni. A mostani gólszámadatok alapján 1,92, illetve 1,77 a várható gólszám, amely önmagában hordozza a gólváltás tényét.

Mindkét csapat jól játszott az előző mérkőzésen és 4 gólt szereztek. Vajon ma is kialakul az adok-kapok?(Fotó : Getty Images)

Mivel magas szorzó van a gólváltásra, ismét érdemes “belenyúlni” egy kicsit és a statisztikai adatok, az előző mérkőzés és a két csapat kerete miatt bőven reális opciónak tűnik a mindkét csapat szerez gólt lehetőség. Egy szó, mint száz, a fogadóirodák igencsak magas szorzón ajánlották a gólváltás az opening line-on, hiszen 2,20-ról indult még két nappal ezelőtt. Azóta 1,83-ra csökkent a gólváltás szorzója, ami véleményem szerint nem véletlen. Viszonylag elfogadható ez a szorzó és nagyon bízom benne, hogy mindkét csapat azt hozza, amit az előző mérkőzésen láthattunk tőlük. A Malmö hazai pályán nem szenvedhet vereséget, de nem is állhat be védekezni, hiszen a Domzale könyörtelenül kihasználhatja ismét az adódó lehetőségeket.

Malmö – Domzale (19:00)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,83 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: