Európa Liga : Ludogorec – Ferencvárosi TC – 21:00

Az előző két napban a Bajnokok Ligája csoportmérkőzései rendre kibabráltak velem, most pedig az Európa Liga került a középpontba. Az első elemzésem esetében a Ludogorec – FTC találkozóra készültem, ahol egy véleményem szerint óriási értékkel rendelkező opció kerül megosztásra.


Amit az előző napból leszűrhettünk, hogy a nagy nyomás alatt lévő csapatok rendre elvéreztek, ill. az a bizonyos mondás “a nagyok mindig nyernek a végén” is szinte minden meccsen bejött. A mostani párosításban viszont nincsenek óriási különbségek, sem formában, sem keretekben, ill. mindkét oldalon hasonló a tét. A Ludogorec ugyan némileg könnyebb helyzetből várhatja a mostani találkozót, hiszen egy döntetlen is elég számukra a továbbjutás kiharcolásához, ám semmiképp sem írhatjuk le a Ferencvárost. Én nagyon bízom benne és ténylegesen abban is, hogy az a bizonyos “magyar” faktor nem fog ma előjönni. Az Espanyol ellen engem meggyőztek a srácok, rengeteg helyzete volt a Fradinak és ténylegesen csak a balszerencséjének köszönheti a csapat azt, hogy nem zártak győzelemmel.

A két csapat az idény során, már három alkalommal találkoztak egymással. A Bajnokok Ligájában oda-vissza nyerni tudott a Fradi, míg a csoportmérkőzésen kikapott a magyar csapat.

Óriási bravúrra lenne szükség a Ferencvárosi TC részéről. Vajon sikerül megszerezni a győzelmet?! (Fotó : Laszlo Szirtesi – Getty Images)

Ami jó hír lehet a mérkőzéssel kapcsolatosan, hogy a Fradi keretében szinte mindenkire számíthat Rebrov és ennek köszönhetően elől a Tokmac, Isael, Boli trió kezdhet. Amit tudni kell, hogy ma a Fradi csak akkor harcolhatja ki a továbbjutást, amennyiben nyerni tud. Ennek köszönhetően én hasonló motivált és kezdeményező futballra számítok, mint amit az Espanyol ellen is hozott a csapat. Amennyiben képesek lesznek elől összpontosítani, könnyedén átjátszhatják a hazai védelmet, hiszen a hazaiak sem rendelkeznek jó mutatókkal a védekezést tekintve. Ami szintén borítékolható, hogy a másik oldalon sincs a védelem a helyzet magaslatán. Rengeteg a pontatlanság, szélen átjátszható a védelem és ténylegesen több gólt is úgy kap a Fradi, hogy a védelem tengelyében összejön egy-egy rossz helyezkedés, rossz passz és ebből könnyedén sebezhető a csapat. Dibuszon ma is sok fog múlni, ha ő parádézik, akkor könnyen kibabrálhat a hazai támadókkal. Viszont a Ludogorec közismert módon kegyetlenül képes kihasználni a fentiekben említett helyzeteket, ráadásul hazai pályán igencsak jó mutatója van a bolgároknak. Egymás ellen tehát 2019-ben már három alkalommal találkoztak a felek, ezen alkalmakból pedig a Ludogorec mindig szerzett legalább egy gólt. Én bízom abban, hogy Rebrov képes lesz feltüzelni a játékosokat, ráadásul ma este annyira hideg sem lesz, hogy az időjárás befolyásolhatná a találkozót. Úgyhogy én reménykedem benne, hogy a Fradi képes lehet kiharcolni a továbbjutást, viszont nem tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Ludogorec otthon játszik, “erős” támadósorral rendelkezik, akik szinte minden meccsen képesek gólt szerezni. A hazai védelem sem a legjobb, ahogy már ezt a fentiekben is említettem, öt mérkőzés alatt kilenc gólt kapott a Ludogorec. Ezért én a gólváltásra tettem le a végső voksom, amelyre 1,95-ös oddsért mindenképp megéri fogadni.

Ludogorec – Ferencvárosi TC Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,95 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0