b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Ludogorec – Ferencvárosi TC – 21:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Az előző két napban a Bajnokok Ligája csoportmérkőzései rendre kibabráltak velem, most pedig az Európa Liga került a középpontba. Az első elemzésem esetében a Ludogorec – FTC találkozóra készültem, ahol egy véleményem szerint óriási értékkel rendelkező opció kerül megosztásra.


Amit az előző napból leszűrhettünk, hogy a nagy nyomás alatt lévő csapatok rendre elvéreztek, ill. az a bizonyos mondás “a nagyok mindig nyernek a végén” is szinte minden meccsen bejött. A mostani párosításban viszont nincsenek óriási különbségek, sem formában, sem keretekben, ill. mindkét oldalon hasonló a tét. A Ludogorec ugyan némileg könnyebb helyzetből várhatja a mostani találkozót, hiszen egy döntetlen is elég számukra a továbbjutás kiharcolásához, ám semmiképp sem írhatjuk le a Ferencvárost. Én nagyon bízom benne és ténylegesen abban is, hogy az a bizonyos “magyar” faktor nem fog ma előjönni. Az Espanyol ellen engem meggyőztek a srácok, rengeteg helyzete volt a Fradinak és ténylegesen csak a balszerencséjének köszönheti a csapat azt, hogy nem zártak győzelemmel.

A két csapat az idény során, már három alkalommal találkoztak egymással. A Bajnokok Ligájában oda-vissza nyerni tudott a Fradi, míg a csoportmérkőzésen kikapott a magyar csapat.

Óriási bravúrra lenne szükség a Ferencvárosi TC részéről. Vajon sikerül megszerezni a győzelmet?! (Fotó : Laszlo Szirtesi – Getty Images)

Ami jó hír lehet a mérkőzéssel kapcsolatosan, hogy a Fradi keretében szinte mindenkire számíthat Rebrov és ennek köszönhetően elől a Tokmac, Isael, Boli trió kezdhet. Amit tudni kell, hogy ma a Fradi csak akkor harcolhatja ki a továbbjutást, amennyiben nyerni tud. Ennek köszönhetően én hasonló motivált és kezdeményező futballra számítok, mint amit az Espanyol ellen is hozott a csapat. Amennyiben képesek lesznek elől összpontosítani, könnyedén átjátszhatják a hazai védelmet, hiszen a hazaiak sem rendelkeznek jó mutatókkal a védekezést tekintve. Ami szintén borítékolható, hogy a másik oldalon sincs a védelem a helyzet magaslatán. Rengeteg a pontatlanság, szélen átjátszható a védelem és ténylegesen több gólt is úgy kap a Fradi, hogy a védelem tengelyében összejön egy-egy rossz helyezkedés, rossz passz és ebből könnyedén sebezhető a csapat. Dibuszon ma is sok fog múlni, ha ő parádézik, akkor könnyen kibabrálhat a hazai támadókkal. Viszont a Ludogorec közismert módon kegyetlenül képes kihasználni a fentiekben említett helyzeteket, ráadásul hazai pályán igencsak jó mutatója van a bolgároknak. Egymás ellen tehát 2019-ben már három alkalommal találkoztak a felek, ezen alkalmakból pedig a Ludogorec mindig szerzett legalább egy gólt. Én bízom abban, hogy Rebrov képes lesz feltüzelni a játékosokat, ráadásul ma este annyira hideg sem lesz, hogy az időjárás befolyásolhatná a találkozót. Úgyhogy én reménykedem benne, hogy a Fradi képes lehet kiharcolni a továbbjutást, viszont nem tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy a Ludogorec otthon játszik, “erős” támadósorral rendelkezik, akik szinte minden meccsen képesek gólt szerezni. A hazai védelem sem a legjobb, ahogy már ezt a fentiekben is említettem, öt mérkőzés alatt kilenc gólt kapott a Ludogorec. Ezért én a gólváltásra tettem le a végső voksom, amelyre 1,95-ös oddsért mindenképp megéri fogadni.

Ludogorec – Ferencvárosi TC Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,95 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: