b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Lille – Sparta Praha – 12/03 18:55

Fantasztikus szezont futott a Lille és utoljára játszanak hazai publikum előtt. (Fotó : Getty Images)

A “H” jelzésű csoportot már többször favorizáltam és ma is így teszek, hiszen a Lille – Sparta Praha mérkőzésben óriási esély van véleményem szerint. Annyi egyértelműen kijelenthető, hogy ez talán az Európa Liga egyik legszorosabb csoportja, hiszen két fordulóval a csoportkörök vége előtt három csapat is esélyes a továbbjutásra. A négyest jelenleg a franciák vezetik nyolc ponttal, őket az AC Milan követi hét, majd a Sparta Praha következik hat megszerzett ponttal. Mivel ilyen kiélezett csata folyik a továbbjutó helyekért, ezért aligha számíthatunk egy eseménytelen kilencven percre.

xG (várható gólszámadat)
1.871.92
Várható végeredmény : 2-2

Az adatok szimplán tájékoztató jellegűek! Kérünk, hogy az Európa Liga mérkőzések pontos végeredményeire ne köss fogadást, amennyiben nem így teszel azt felelősséggel tedd meg!


A várható gólszámadatok alapján a döntetlen a reális ezen a csörtén, ám a kimenetelekre nem szeretnék fogadni, hiszen rengeteg érdekes eredmény történik mostanság a pályákon. Ezzel ellentétben a gólokkal elég szépen nyeregetünk az utóbbi időben és látva azt, hogy mindkét együttes mennyire a támadásokra helyezi a hangsúlyt, így aligha látunk egy gólok nélküli mérkőzést. Mivel a döntetlen egyik csapatnak sem igazán jó, így nem hinném, hogy feladnának az eddig képviselt játékstílusukkal. Úgyhogy a fogadásom alapja a gólváltásra vonatkozik, ami a csapatok csoportmeccsein három alkalommal is “zöldült”. Legutóbb a Sparta Praha emberhátrányban is képes volt a gólszerzésre, úgyhogy bízom benne, hogy most ezt a teljes kezdővel, ráadásul igencsak erős idegenbeli mérleggel ismét megteszi az együttes.

Predikció : 
Igen  (Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 1.80Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: