b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Lazio – Rennes – 21:00

Ma is meglepetést okozhat a Rennes! (Fotó: Getty Images)

A mai prémium elemzések esetében két EL találkozóval indítanám a napot. Az első elemzés esetében a Lazio – Rennes mérkőzésre ajánlok fogadást.


A mostani elemzést nem fogom részletezni, hiszen a pályán ismét az a francia csapat lesz, akiket rendre szoktam favorizálni. Ugyan legutóbb megviccelt a Rennes, viszont most úgy érzem, hogy az olaszok otthonából akár képesek lehetnek ponttal távozni. A Rennes pontot szerzett a Celtic ellen az első fordulóban, míg a Lazio óriási meglepetésre kikapott a CFR Cluj otthonában. A házigazdák igazi kétarcú szezont futnak, hiszen hazai pályán szinte rendre képesek győzelemmel zárni, viszont idegenben kikaptak a Spal, CFR Cluj és az Inter ellen is. Aki régebb óta követi a munkámat tudhatja, hogy a Rennes az a francia csapat, akit rendre favorizálok, ha gólváltásról van szó. Ennek pedig meg is van az oka, hiszen a vendégek szinte minden egyes mérkőzésen képesek gólt szerezni.

A várható gólszámadatok alapján 1,47, illetve 0,99 a két csapat mérlege. Ez alapján 1-1, vagy 2-1-es eredmény is megalapozott lehet.

Több alkalommal is okozott már fejtörést akár nagyobb csapatoknak is a Rennes. Vajon ma is így lesz? (Fotó : Getty Images)

A Rennes csapata teljes kerettel érkezik, míg a Lazionál Marusic eltiltás miatt biztosan kihagyja a mérkőzést. Ugyan Rómában nem lesz sétagalopp a francia pontszerzés, ám nagyon bízom benne, hogy a Niang, Raphinha, Bourigeaud, Hunou négyesből valaki betalál. A hazai részről Immobile, Lucas Leiva, Lulic, Alberto és Milinkovic-Savic játékra is lehet számítani, úgyhogy ténylegesen a két legjobb keret fog egymással megmérkőzni. Egy szó, mint száz a mai favorit opcióm a gólváltás lenne, amelyre 1,90-es szorzóért hiba lenne nem fogadni.

Lazio – Rennes Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: