b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Lazio – Celtic – 18:55

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból! (Fotó : Getty Images)

A mai nap folyamán három elemzés kerül ismét publikálásra. Az első esetben a Lazio-Celtic párosítás került górcső alá. Ami érdekes lehet a párosítással kapcsolatosan, hogy az odavágót is favorizáltam és akkor is “zöldült” a legtöbbször favorizált opció a gólváltás. (https://betandwintipps.com/europa-liga-celtic-lazio-2100/)


A mostani mérkőzés esetében sokak meglepődhetnek, ha megnézik az eredmenyek.com-on a találkozót, hiszen a kérdéses játékosok listáján a három leggólerősebb játékos Caicedo, Correa és Immobile is szerepel. Ezt követően egyből pásztáztam a Lazio összes közösségi felületét, ill. weboldalát is. Ami fontos, hogy mindhárom játékos a tegnapi esti edzésen részt vett és teljes körű munkát végzett. A másik fontos tényező, hogy mindannyian szerepelnek a nevezett keretben, úgyhogy vélhetően ma szerephez is jutnak a játékosok. A Celtic részéről is vannak hiányzók, ám akik biztosan kihagyják a mékrőzést az Simunovic, Bayo és Arzani.

A várható gólszámadatok alapján 1,72, ill. 1,46 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig ma is zöldülhet a gólváltás.

Immobile ma is győzelemre vezetheti a hazaiakat, akiknek a pontszerzés egyenlő az EL esélyek megtartásával. (Fotó : Getty Images)

Ami  biztos, hogy a Lazio hazai pályán kellemetlen ellenfélnek számít, ráadásul a csapat az utóbbi fordulókban fergetegesen játszik. Nyertek a Fiorentina, Torino és az AC Milan ellen is. A Celtic is jó formában van, ráadásul sorozatban két vagy több gólt szereznek a riválisaik ellen. Egy szó, mint száz győzelmi kényszerben vannak az olaszok, míg a Celtic egy esetleges győzelemmel a csoport legnagyobb riválisát ejtheti ki, hiszen a CFR meccsén is esélyes a hazai siker. Ezért egy izgalmas mérkőzésre számítok és bízom abban, hogy mindkét fél betalál. Az előző mérkőzésen közel egy órányi játékot követően jött a gólváltás, ám akár 4-5 gólos mérkőzést is láthattunk volna.

Lazio – Celtic Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,70 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: