b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : LASK Linz – DAC – 09/24 20:30

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:30

A DAC előző mérkőzésére már ajánlottunk fogadást és nagyon gyorsan “zöldült” a gólváltás a csapat mérkőzésén. Akkor is kiemeltük, hogy a vendégek támadásokban nagyon hatékonyak és ténylegesen gólerősek, viszont védekezésben van még mit javítaniuk. A Jablonec ellen az előző körben 3-3-as eredménnyel zártak, majd hosszabbításban 5-3-as végeredménnyel továbbjutott a csapat. A mai riválisuk, viszont már egy viszonylag magasabb szintet képvisel, ugyanis az osztrák bajnokság egyik legjobbja a LASK Linz lesz az ellenfél. A hazaiak ugyan elég “álmosan” kezdték meg a szezont, ám így is képesek voltak a bajnokságban két fordulót követően minden meccsükön gólt és pontot szerezni. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy az osztrákok számára augusztus 5.-én ért véget az előző szezon, ahol a Manchester United elleni 2-1-es vereséget követően mehettek egy szűk egy hetes pihenőre a játékosok. Ez a terhelés azért látszik most a hazaiak játékán, ám nincs idő a pihenésre, nyűglődésre és ma már 110%-on kell pörögniük, ha szeretnének továbbjutni. Mivel ilyen “gondok” vannak a hazai oldalon, ráadásul az látható volt, hogy egy Tirol szintű csapat, akik az osztrák bajnokságban a középmezőnyt alkotják képesek voltak gólt szerezni a hazaiaknak, így a DAC-tól is elvárnánk ezt. Szívünk szerint behúznánk a vendégek továbbjutását, ám a vendégek védelmének teljesítménye inkább arra sarkallt minket, hogy a gólokhoz nyúljunk ismét. Úgyhogy a fogadásunk alapja a 2,5 gól feletti opcióra és a gólváltásra vonatkozik.

📊 Ajánlott predikció: 
2.5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.83 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: