Európa Liga : Krasznodar – Valencia

Az ötletadó rovatunk ma egy résszel jelentkezik, ahol ismét egy Európa Liga mérkőzésre gondoltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
79 nyertes – 44 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is betalál mindkét együttes? (Fotó:Getty Images)

I Krasznodar – Valencia I

Az első mérkőzésen 2-1-s spanyol győzelem született, viszont már azon a találkozón is látható volt, hogy az orosz együttes nem leírható a párharcban. Az a bizonyos idegenben szerzett gól rengeteget számíthat ma és ne feledjük el azt sem, hogy a Krasznodar volt az, akik kiejtették a Bundesliga egyik meghatározó csapatát a Leverkusent is a kupasorozatból. A Valencia idegenben nem túl “acélos” és látható a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésük adatait is, hogy 9 alkalommal kaptak legalább egy gólt.

A Krasznodar az előző mérkőzésen több helyzetet alakított ki, mint a spanyol ellenfele és ma számukra “kötelező” kezdeményezni, hiszen egy gólos hátrányba vannak. 

Látva az előző találkozó adatait, illetve ismerve a két csapat hazai/idegenbeli teljesítményeit mi nem kételkedünk és véleményünk szerint ma is benne lehet a találkozóban a gólváltás. A hazaiak részéről de Silva Ferreirem Claesson és Suleymanov az aki a legnagyobb veszélyt jelentheti a vendégek kapujára, míg vendégektől Rodrigo és Gameiro góljaiban lehet érték. Előbbi két gólt szerzett az első mérkőzésen, míg a hazai oldalon Claesson volt a gólfelelős. Kíváncsian várjuk a mérkőzést, viszont nem hinnénk ,hogy bármelyik csapat a védekezést preferálná a találkozón és vélhetően ma is megzörrenek a hálók.

Krasznodar – Valencia (18:55)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 Ötletadó Max. 1 egység