b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Kötelező győzelem előtt a Braga!

Hazai pályán "kötelező" a három pont begyűjtése! (Fotó: Getty Images)

Az Európa-liga “D” jelzésű csoportjában az Union Berlin és a Braga harcol a 2. helyért, míg a Royale Union SG csoportelsőként, illetve a Malmö már biztos kiesőként lép ma pályára!

Ami bátran kijelenthető, hogy a második helyért küzdő csapatok fantasztikus formában vannak az idei kiírásban. Az Union Berlin továbbra is vezeti a Bundesligát, a Braga pedig egy-egy tétmeccstől eltekintve szinte mindig képes volt pontot/pontokat szerezni. A portugálok helyzete jóval kedvezőbb, hiszen hazai pályán a már biztosan kieső Malmö ellen léphetnek pályára. Ezzel szemben az Union Berlin megizzadhat Heverleeben és korántsem biztos az, hogy sikerül nekik a győzelmet begyűjteni. Márpedig, ha nem jön össze a berlinieknek a győzelem, akkor ki is eshetnek az Európa-ligából. Persze ehhez az is kell, hogy a Braga ma begyűjtse a győzelmet. A svédek elég tartalékos csapattal utaztak Portugáliába és igazából nem sikerült nekik idén semmi maradandót alkotni. Az EL-ből ugye kiestek a svéd bajnokságban pedig már biztosan a középmezőnyben zárnak, ami az elmúlt évek eredményeit tekintve pocsék teljesítménynek mondható. Úgyhogy a két fél között egyértelműen láthatóak a formai különbségek és ezenkívül ott van a hazai pálya előnye, illetve a motivációs különbség is.

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

FŐDÍJ: ADIDAS VB AL RIHLA PRO LABDA
2. ÉS 3. HELY: A NYERTESEK ÁLTAL VÁLASZTOTT FOCIMEZ!
4.-10. HELY: 1 HAVI FULL PACK ELŐFIZETÉS

Braga - MalmöFogadási határidő: 21:00

Véleményünk szerint a Braga nem fogja elszórakozni a lehetőségeket és a kiváló formában lévő támadók hamar gólt szerezhetnek a mai találkozón. Viszont a Malmö részéről nem várnánk semmi extrát, ugyanis már az előző körben a Royale Union SG ellen sem mutattak semmi olyat, ami miatt még akár a góljukban is bízhatnánk. Úgyhogy mi a Braga győzelmére fogadunk és szerintünk 2-0, 3-0-ra fogja hozni a csapat ezt a mai meccset. A hazai pontszerzés mellett az összesített gólokat favorizáljuk, ahol a 4.5 gól alatti opciót “küldjük csatába”. A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: Braga + 4.5 alatt (1×2 + Összesített gólok)
odds: 1.66

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

APPLE STORE

GOOGLE PLAY

0
%d bloggers like this: