b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa-liga: Ismét a góloké lehet a főszerep a Lazio meccsén!

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból! (Fotó : Getty Images)

2022-10-06[WPPV-TOTAL-VIEWS]

Az Európa-liga egyik legkiegyensúlyozottabb csoportja az “F” jelzésű kvartett, ahol minden egyes együttes 3-3 ponttal rendelkezik.

A csoport egyik esélyes csapata az olasz Lazio lenne, ám a C. Immobile által fémjelzett római együttes az előző körben csúfos 5-1-es vereségbe szaladt bele Dániában és így jelenleg csak a 3. helyen áll a csapat. A mai rivális Sturm Graz ellen viszont összejöhet ismét az olaszoknak a pontszerzés, hiszen papíron egyértelműek az erőviszonyok, ám ismerve a Sturm Graz hazai teljesítményeit, bátran kijelenthetjük, hogy nem vár egyszerű 90 perc a Lazio játékosaira. A hazaiak ugyanis nagyon ritkán szenvednek vereséget a Merkur-Arénában és az év során már több meglepetés győzelmet is realizáltak. Példának okáért a 2022/2023-as szezon elején 2-1-re megverték a Salzburg csapatát is, amit mi beharangozó ajánlás formájában ki is elemeztünk számodra és akkor is ugyanazzal a tippel támadtunk, mint ma! A csapatoknál szerencsére kevés a sérült és ennek köszönhetően a hazaiaknál egyedül Demaku kényszerül kihagyni a találkozót, míg a vendégeknél Casale és Fares maródi.

Sturm Graz - LazioFogadási határidő: 18:45

Szinte garantált, hogy mindkét csapatban szerepet fognak kapni az ügyeletes gólfelelősök. A Lazionál ugyan többször előfordult már a nemzetközi kupamérkőzéseken, hogy kezdetben a kulcsjátékosok a padon kaptak szerepet és pihentek, de mivel pontszerzési kényszerben vannak az olaszok, így szerintünk M. Sarri az egyik legerősebb kezdőjét fogja a pályára küldeni a Sturm Graz ellen. Ami szintén nem alapozza meg a pihentetést, hogy a grazi együttes nagyon erős otthon és egy esetleges vereség azért súlyos hibapont lehet a Lazio esetében, hiszen a csoportkör elején egyértelműen kijelentették, hogy szeretnék kiharcolni a továbbjutást. Mivel mindkét csapat gólerős, ráadásul a mai felállásban elég jól is teljesítenek, így mi egy gólokban gazdag mérkőzéssel kalkulálunk. A Lazio eddig mindkét EL meccsén 6 góllal zárt és szerintünk ma is esélyes az, hogy 2-3 gólt szerezzenek, ám azt is reálisnak tartjuk, hogy 1-2 gólt kapjanak is. Nem számítunk egyébként ma nagy gólzuhatagra, de szerintünk három találat benne van ebben a csörtében. Úgyhogy a fogadásunk az összesített gólok piacára vonatkozik és a 2.5 gól feletti opcióra kötöttünk fogadást! A favorizált opció esetében több fogadóiroda kínálatát is összehasonlítottuk és az egyik legmagasabb szorzót az GGBET partnerirodánk kínálja! 

Tipp: 2.5 felett (Összesített gólok)
odds: 1.72

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

A GGBet sportfogadási iroda kezdetben az esport piacra specializálódva jelent meg Magyarországon, de azóta a magyarországi ügyfelek is teljes egészében elérhetik a sportfogadási kínálatukat.

Bónusz: 40 000Ft Sportfogadás Bónusz 
(40 000 Ft értékig 100%-os első befizetési bónuszt kínál a GGbet az új magyar ügyfeleinek!)

Az egyik vezető e-sport bukméker, amely leginkább Magyarországon a covid idején lett közismert. Temérdek bónusz ajánlattal rendelkezik a szolgáltatás és ezért is ajánljuk az irodát számodra.  Az e-sporton kívül 2022-ben már szinte minden sportágra köthetsz a GGBeten fogadást és emiatt egyre népszerűbb szolgáltatónak bizonyul ez a fogadóiroda Magyarországon is!

Speciális Bónusz:
100%-os első Bónusz 

(2 000 Ft – 20 000 Ft között)
125%-os második Bónusz 
(20 400 Ft – 80 000 Ft között)
150%-os harmadik Bónusz 
(80 500 Ft – 400 000 Ft között)

Pozitívumok:
-Magas szorzók
-Rengeteg bónusz
-Választékos sport és fogadási piac
-Ázsiai hendikep
-Segítőkész ügyfélszolgálat

Negatívumok:
-Gyorsan széteső szorzók

4/5

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: