b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Inter – Leverkusen – 08/10 21:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Az Inter – Leverkusen párosítás igencsak érdekes lehet. Egyrészt azért, mert a Leverkusen egyik legjobbja Kai Havertz már biztosan távozik a csapattól, ráadásul több hiányzó is csökkenti a Leverkusen esélyeit. Az Inter keretében ezzel ellentétben Conte szinte minden kulcsjátékosára számíthat, ráadásul az olasz csapat jelenleg annyira “egyben” van, hogy borzasztó nagy eséllyel pályázhatnak a továbbjutásra. A továbbjutás opcióiban nincs érték, ugyanis az olaszok 1.53-as szorzón fogadhatóak, viszont a győzelmükben annál inkább reális oddsokat láthatunk. Nagyon bízom benne, hogy Conte kellő hőfokra pörgeti a fiait és a Lukaku, Martinez duó tovább lövi a csapatot az elődöntőbe.

Inter – Leverkusen Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Inter (1×2) 2.05 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: