b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Inter – Getafe – 08/05 21:00

Lukaku immáron ismét Inter mezben "sziporkázik". (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Folytatódik az Európa Liga és az Inter meccsében mindenképp nagy érték van. Vélhetően az olasz csapat a spanyol riválisát megveri, ugyanis remek idényt zártak, egyénileg jóval jobb játékosok alkotják a keretet és az első meccset győzelemmel kellene abszolválniuk. Nem számítok nagy gólgyártásra, de a hazai győzelemben reális értéket látok, ráadásul a várható gólszámadatok alapján is, maximum 3 gólra van kilátás.

Inter – Getafe Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Inter + 4,5 gól alatt (1×2 + Összesített gólok) 1.80 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: