b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Guimaraes – Arsenal – 16:50

Az Arsenal az utóbbi hetekben pocsék formába került és rég volt arra alkalom, hogy a képen látható módon örüljenek a játékosok. (Fotó : Getty Images)

Az utolsó elemzés esetében pedig egy délután megrendezésre kerülő Európa Liga mérkőzésre ajánlok fogadást.


A találkozó számomra nagyon érdekesnek tűnik, hiszen az Arsenal a sajtóértesülések szerint félig “B” kerettel fog ma pályára lépni. A legtöbb angol sajtó a Liverpool elleni EFL kupában látott kezdőt jelenítette meg szinte egy az egyben, amelyről tudhatjuk azt, hogy a védekezés nem számít az erősségek közé, ám a támadások annál inkább. A Liverpool elleni mérkőzésen az a keret 5-5-ös döntetlent ért el az Anfielden és igazi gólparádét láthatott a publikum. A mostani találkozó is hasonló lehet, hiszen az Arsenal egy esetleges győzelemmel elkönyvelhetné a továbbjutását, míg a Guimaraes egy jobb hajrával befoghatja a csoportbeli ellenfeleiket, bár ehhez több dolognak is klappolni kellene és leginkább a matematikát is előtérbe kell helyezni.

A várható gólszámadatok alapján 0,97, ill. 2,88 a két csapat mutatója. Ez alapján akár 3-4 gól is kialakulhat a mérkőzésen.

Vajon ma is egy több gólos mérkőzést láthatunk? (Fotó : Getty Images)

Az előző találkozón 3-2-es eredménnyel zártak a csapatok és nem sokon múlt a portugálok meglepetés pontszerzése. A mostani mérkőzéshez még annyi hozzátartozik, hogy amúgy hazai pályán viszonylag erős a Guimaraes és mindössze a Frankfurt ellen szenvedtek vereséget, ám ezt követően, ill. ezt megelőzően is rendre képesek voltak gólokat, ill. pontokat szerezni. Egyszóval egyáltalán nem vár könnyű túra az “ágyúsokra”, ráadásul ténylegesen ez a “B” keret leginkább a támadásokban lehet erős, mintsem a védekezésben. A vendégek keretéből Emery kihagyta Aubameyang, Chambers, Luiz, Xhaka és Özil ötöst. A hazai keretben vannak hiányzók, ám elmondható, hogy nagy százalékban ezen játékosok idén még pályára sem léptek. Úgyhogy hazai oldalról egy teljes kezdő, míg a vendégek részéről egy felforgatott csapat léphet pályára. A kérdés már csak annyi, hogy megismétlődik az odavágó és ismét egy öt gólós mérkőzést hoz ez az összecsapás?! Remélem igen és szerintem a gólváltásban 1,80-es szorzóért cserébe hatalmas érték van, amit hiba lenne kihagyni.

Guimaraes – Arsenal Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,80 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: