b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Glasgow Rangers – Feyenoord – 21:00

Képes ma is győzelemmel zárni a Feyenoord?I (Fotó: Getty Images)

A mai napon az Európa Liga csoportkörének első fordulóját láthatjuk. Rengeteg mérkőzés van a kínálatban és ennek megfelelően próbáltam meg kiemelni pár találkozót a kínálatból. Nem szeretnék fejetlenül fogadni, ezért alacsony téteket fogok alkalmazni a fogadások szempontjából.


A találkozóval kapcsolatban igencsak bizakodó vagyok, hiszen a hazai oldalon a skótok egyik legerősebb csapata, míg a vendégek szerepében egy holland nagyágyú fog szerepelni. A Glasgow Rangers igencsak jól kezdte meg az évet és hazai pályán minden EL mérkőzését képes volt megnyerni a csapat. Összességében a 2019/2020-as idényt remekül kezdték ám, a szeptember elején elszenvedett Celtic elleni vereség nem jött jókor a csapatnak. Ami biztos, hogy a válogatott szünet pont időben érkezett és volt a hazaiaknak ideje regenerálódni a bajnokságra, illetve a mostani EL mérkőzésre. Hétvégén a Livingston ellen ennek megfelelően 3-1-re nyertek. A Feyenoord is igencsak biztatóan szerepel, főleg annak tudatában, hogy az idei szezonban nulla veresége van a vendégeknek. Rendre képesek a mérkőzéseik döntő többségén gólt szerezni és ténylegesen eddig remekül teljesítenek.

A várható gólszámadatok alapján 1,92, illetve 1,76 a két csapat mutatója, tehát egy szoros mérkőzésre van kilátás.

Vajon továbbra is kitart a vendégek veretlenségi sorozata? (Fotó: Getty Images)

A hazai együttesnél Jones és Kent az aki biztosan kihagyja a mérkőzést, míg a vendégeknél nincs egy hiányzó sem. Minden tehát arra hajaz, hogy mindkét együttes a legjobb felállásban kerülhet a pályára és ennek tudatában én igencsak bizakodó vagyok. A gólszámadatok alapján reálisnak tűnik a gólváltás, ráadásul ott van az a tényező, hogy a Feyenoord egy holland csapat, akiknek a bajnokságukra nem jellemző, hogy gól nélkül záruljanak a találkozók. A hazai együtte esetében, hazai pályán úgymond kötelező lenne a gólszerzés, de véleményem szerint a vendégek sem felemelt kézzel fognak érkezni. A fogadóirodák a hazai sikert favorizálják, ám semmiképp sem szabad leírni az idén még veretlen Feyenoordot.

Glasgow Rangers – Feyenoord Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds : 1,80 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: