b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Glasgow Rangers – FC Porto – 21:00

Nem vár egyszerű meccs a Rangers csapatára!. (Fotó: Getty Images)

Az utolsó elemzés esetében egy skót – portugál párosítás mérkőzésére ajánlok fogadást.


Mindkét csapat remek formában szerepel, mint nemzetközi, mint a hazai sorozatokat figyelembe véve. Mindkét együttes remek támadókkal, ill. jó kvalitású védelmekkel is rendelkezik és ennek köszönhetően igencsak kevés gólt kapnak, ám szinte minden egyes mérkőzésükön gólt szereznek. A csapatok előző mérkőzésén 1-1-es döntetlen szemtanúi lehettünk és ennek a döntetlennek köszönhetően továbbra is nyitottak a kérdések a “G” csoportban. A Feyenoord ma egy győzelem esetén akár nevető harmadikként megelőzheti a párosításban résztvevő csapatokat, ám erre kevés esélyt látok.

A várható gólszámadatok alapján 1,33, ill. 1,28 a két csapat mérlege. Amely alapján a gólváltás és az 1-1-es eredmény is reálisnak tűnik.

Hazai pályán veszélyes a Rangers, ám a mostani riválisuk egy fokkal erősebb, mint a hazai csapat. (Fotó : Getty Images)

A mostani ajánlásaim esetében a gólszámadatokban bízom és gólváltásra, ill egy alacsony 1 egységes téttel az 1-1-es eredményre ajánlok fogadást. Az előző mérkőzésen hamar jöttek a gólok, ám ahogy a felvezetésben is említettem a védelmek erősek és nagyon ritka az, hogy két vagy több gólt kapjanak a csapatok. Úgyhogy bizakodó vagyok és ezen a mérkőzésen 3,5 egységet kockázatok.

Glasgow Rangers – FC Porto Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,70 “C” kategória 2,5 egység
Glasgow Rangers – FC Porto Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1-1 (Pontos végeredmény) 6,50 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: