Európa Liga : Gent – AS Roma – 18:55

A párosítás odavágóját is favorizáltuk ezelőtt egy héttel és akkor a Gent kisebb csalódást keltett, bár a belga együttes jóval több helyzetet dolgozott ki, mint olasz riválisa. Ma fordított felállásban találkoznak a csapatok és a 0-1-es eredmény egyáltalán nem biztató olasz részről.


A mai kínálatból mindössze erre a találkozóra fókuszáltam és őszintén szólva én egy igencsak izgalmas kilencven percre számítok. Ami azt illeti végig néztem az előző mérkőzést és a Roma ténylegesen a szerencséjének, ill. Lopez bravúrjainak köszönhette azt, hogy a Gent nem talált be. A belga csapat igencsak gólerősnek mondható és most úgy érzem, hogy a mai játéknapon össze fog nekik jönni a gólszerzés. Egyértelműen látható, hogy a Gent hazai pályán roppantul erős és a 2019/2020-as kiírás tétmérkőzésein (Jupiler Pro League + Európa Liga) nem szenvedett el vereséget, ráadásul rendre képes volt gólt szerezni a csapat. A Roma tehát nem épp egy könnyű túrára készül, ráadásul érdemes megemlíteni azt a tényezőt is, hogy a vendégek elég érdekes utazáson estek át, hiszen feltartották őket a hatóságok a “koronavírus” miatti átvizsgálások miatt. Ami szintén megfigyelhető a vendégek részéről, hogy Mirante, Pastore, Pellegrini, Zaniolo és Zappacosta biztosan nem fog ma pályára lépni sérülése, ill. betegség miatt, míg a hazaiaktól továbbra is Yaremchuk az aki kénytelen kihagyni a mérkőzést.

A várható gólszámadatok alapján 2,00, ill. 1,70 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően a gólváltásban és a 2,5 gól feletti opcióban is hatalmas érték van.

Az előző mérkőzés győzelmet ünnepelhettek az olaszok, ám most Belgiumban könnyen “elvérezhetnek”. (Fotó : Getty Images)

A várható gólszámadatok igencsak beszédesek, viszont én kellő fenntartással kezelném ezt a mérkőzést, hiszen a Roma képes lehet kibekkelni a találkozót. Ugyan a Gent remekül játszik hazai pályán és az ajánlott predikció is a 2,5 gól feletti opció lenne, hiszen ennek esélye 84%, ám én sokkal jobban bíznék a szimpla gólváltásban. Ennek legfőbb apropója az, hogy amennyiben a Gent képes lenne betalálni, akkor a Roma részéről egy rúgott gól után ismét lehetne a védekezést preferálni. Mindenképp a kiszámítható mérkőzések közé sorolnám ezt a találkozót és egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy zöldüljön a 2,5 gól feletti opció, ám a gólváltásban reálisabb értéket véltem felfedezni. A gólváltás jelenleg 1,56-os értéken fogadható, sőt tippmixen is 1,55-ös szorzón fogadhatunk a mérkőzésre. Úgyhogy én erre az opcióra ajánlok fogadást és a mai játéknapon mindössze ez az egy megosztásom lesz. Ennek a legfőbb apropója, hogy az előző héten rengeteg érdekes eredmény született az EL mérkőzéseken, úgyhogy érdemes limitálni a fogadásokat.

Gent – AS Roma Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,56 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588