b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Frankfurt – Salzburg – 02/20 18:55

Papíron várható a Salzburg sikere, ám a gólszámadatok alapján a gólváltás is reális a találkozón. (Fotó : Getty Images)

Tegnap a Szeged meglepő módon nagyon csúnyán leszerepelt és ennek köszönhetően úszott a napunk. Ma viszont ismét a labdarúgás kap legnagyobb szerepet az elemzésekben.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes kiemelni, hogy az osztrák együttes Haaland és Minamino kiválásával borzasztóan gyengült, bár így is van potenciál a vendégek támadójátékában. Ami látható volt az első meccsen, hogy nem lesz annyira egyszerű a két játékos pótlása, bár a LASK Linz elleni meccsen Hwang és Daka sorra hagyta ki a ziccereket. Ami szintén megfigyelhető, hogy az osztrák csapat továbbra sem a védekezéséről híres és ezt láthattuk az előző mérkőzésen is. A Frankfurt remek formában kezdte meg az évet és a Dortmund elleni 4-0-ás vereséget leszámítva öt mérkőzést is lehozott a csapat vereség nélkül, így morálisan minden rendben van a hazaiaknál.

A várható gólszámadatok alapján 1,84, ill. 1,99 a két csapat mutatója. 

Immáron Haaland nélkül kell maradandót nyújtania a Salzburgnak. (Fotó : Getty Images)

Mivel a vendégek ténylegesen a védelmükre aligha támaszkodnak, ezért támadásokban kell nekik legfőképp maradandót alkotni. A Frankfurt remek formában van, ráadásul hazai pályán ténylegesen nagyon gólerősnek mondható a csapat és a nemzetközi kupaporondon is nagyon jól teljesítettek. Ami szintén megfigyelhető a csoportbeli mérkőzések esetében, hogy a Salzburg minden meccsén szerzett gólt, ám kapott is, igaz ezt a Bajnokok Ligájában tette meg az együttes. A hazaiak is hasonlóan teljesítettek és egy mérkőzést leszámítva kaptak, de rúgtak is gólokat. Egyszóval minden adott lehet ahhoz, hogy egy gólokban gazdag mérkőzés alakuljon ki. A Salzburg támadójátéka kérdéses, bár a fentiekben említett Hee-Chan Whang, Daka kettős rohamozhat, mögöttük vélhetően az Ulmer, Mwepu, Okugawa, Junuzovic, Farkas ötös húzódhat. Szoboszlai játéka még kérdéses, hiszen sérüléséből épül fölfelé a magyar középpályás, ám van arra is esély, hogy ma ő is szerephez jusson. A hazai oldalon Silva, Chandler, Kostic, Kamada négyes szinte garantáltan kezd, akik azért valljuk be az utóbbi mérkőzéseken rendkívüli módon termelték a gólokat. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján a gólváltás esélye 70%, míg a 2,5 gól feletti opció esélye 66%. Ez a két opció közösen 68%-os esélyt jelent, ami fogadás szempontjából igencsak magasnak mondható. Úgyhogy én a két opciót összegyúrtam és az így kapott 1,80-as szorzót 2,5 egységgel ajánlom fogadásként.

Frankfurt – Salzburg Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,80 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: