b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Frankfurt – Benfica

Az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és most is számolnék a gólváltással! (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és mindkét esetben egy-egy Európa Liga mérkőzésre készítünk ajánlást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
110 nyertes – 66 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma vajon lesz okuk ünnepelni a Frankfurti játékosoknak? (Fotó: Getty Images)

I Frankfurt – Benfica I

A német csapat két gólos hátrányból várja a visszavágót, viszont bizalomra adhat okot számukra, hogy emberhátrányban is képesek voltak a portugál ellenfelüknek két gólt szerezni idegenben. Ma két góllal kellene nyerniük és mindezt úgy, hogy a hazai publikum előtt léphetnek pályára, ahol köztudottan kiváló mutatókkal rendelkeznek.

A Jovic/Rebic duó biztosan a kezdőben kap szerepet a mai mérkőzésen és a sajtóértesülések szerint lehetséges Haller játéka is a találkozón.

Összességében egy parázs párharcra számítunk és azon sem csodálkoznánk, ha itt is kiszakadna a gólzsák, mint a tegnapi Man. City – Tottenham mérkőzésen. Mindkét csapatban remek képességű játékosok találhatóak meg, úgyhogy benne lehet valóban az adok kapok. Első mérkőzésen 6 gól született, most viszont abban bíznánk, hogy a német csapat nyerni tud és legalább 2 gól születik a mérkőzésen. A Benfica vélhetően védekezésre fog berendezkedni, ami veszélyes lehet a németek otthonában. Egy szó, mint száz a bet365 fogadáskészítő opciójának segítségével egy 2,05-s szorzót sikerült kialakítanunk, amiben óriási érték lehet.

Frankfurt – Benfica (21:00)
Tipp:Frankfurt + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds:2,05 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: