b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : FK Zalgiris – Budapest Honvéd FC – 19:00

Vajon képes lesz a Honvéd megnyerni az első mérkőzést? (Fotó : Getty Images)

Az Európa Liga visszavágói közül elsőként egy magyar csapat mérkőzésére ajánlok fogadást A pályán a Budapest Honvéd fog játszani, akik 3-1-s előnyről várják a mostani találkozót.


FK Zalgiris – Budapest Honvéd FC I

 

A mostani mérkőzésen papíron erősebbnek mondható a Honvéd, ám az első mérkőzés utolsó perceiben bekapott találat még mindig nyitottként hagyta a visszavágót. A Zalgiris előnye, amit már az első mérkőzés elemzésben is kiemeltem, hogy nekik már javában zajlik a bajnokság. A Zalgiris a litván A Lyga 17. fordulóját követően a 2. helyen áll és ennyi mérkőzés alatt 38 gólt szerzett a csapat, amellyel a liga legeredményesebbjének mondható az együttes. A Honvéd ugye a bajnokság 4. helyén végzett, ám a Vidi elleni kupadöntő vereség következtében a Honvéd kapta meg a jogot az EL-ben való indulásra.

A Honvéd engem az előző mérkőzésen meglepett, ám ahogy vártam sajnos jött az összeszokatlanság, illetve az a tényező, hogy gyengébb a Honvéd védelme a kelleténél. A 3-1-s eredmény jónak mondható, viszont ma a Zalgiris hazai pályán, ráadásul műfüves borításon összezavarhatja a magyar csapatot.

Vajon megőrzi előnyét és továbbjut a Honvéd? (Fotó : Getty Images)

Ugyan továbbra is leszögezem, hogy nem szeretek magyar csapatok ellen fogadni és lényegében most sem így teszek. Annyi biztos, hogy a Zalgiris a bajnokságban még nem szenvedett vereséget hazai pályán és egy mérkőzést leszámítva ahol 0-0-s eredményt értek el, mindig képesek voltak gólt szerezni. Márpedig, ha 2 gólt szereznek, akkor megpecsételődhet a Honvéd sorsa. Egy szó, mint száz a találkozón én ismét a gólváltást favorizálom. A Zalgiris biztosan fog menni a gólért, illetve a továbbjutásért, míg a Honvéd részéről vesztes stratégia lehet ma egy védekező futball. Egy gólt kell szereznie legalább a magyar csapatnak, úgyhogy szerintem ez bőven esélyes. Az előző találkozó engem meggyőzött és ugyan a legvégén érkezett a Zalgiris gól, aki látta a meccset tudhatja, hogy rengeteg helyzet volt a litván csapatnak. Úgyhogy várom a gólokat és szerintem a gólváltás bőven reális opció lehet a találkozón.

FK Zalgiris – Budapest Honvéd FC (19:00)

Predikció: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,62 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: