b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : FC Köbenhavn – Malmö – 18:55

Mindkét csapat remek formában kezdte a szezont és a mostani felállásban rendre képesek voltak a gólszerzésre. Statisztikailag várható ez az elemzés, remélem ismét nyertes opciót publikálok. (Fotó : Getty Images)

Az FC Köbenhavn – Malmö találkozó pedig tipikusan az a mérkőzés lehet, ahol a felek “kéz a kézben” juthatnak tovább. Hiszen egy esetleges döntetlen esetén mindkét csapat számára biztos a továbbjutás.


Tehát a fogadásom alapja a döntetlen, mint kimenetel lenne. Annyi biztos, hogy egyik csapat sem a gólokban gazdag mérkőzéseiről híres itt az Európa Ligában, ráadásul a “B” jelzésű csoportban elég sűrűn alakultak ki a döntetlenek a felek között. A Köbenhavn eddig veretlen és számomra elképzelhetetlen az, hogy ők ilyen tét mellett beleszaladjanak egy vereségbe. A vendégek is mindössze egy vereséget számlálhatnak, ám példának okáért a csoportban nekik is két döntetlen is szerepel a mérlegükben.

Az odavágón 1-1-es eredmény született, ráadásul a gólszámadatok alapján 1,33, ill. 0,98 a két csapat mutatója. Amely ismét az 1-1-es végeredményre hajaz.

Mindkét fél jól szerepel az Európa Ligában és most egy esetleges döntetlen mindkettejüknek a továbbjutást jelentené. Statisztikailag várható ez az elemzés, remélem sikerül nyertes opciót publikálni. (Fotó : Getty Images)

A Köbenhavn otthon remekül szerepel eddig, ám fontos kiemelni azt a tényezőt, hogy a védelem rendkívül pontatlan és több esetben is gólt kaptak az idei szezonban. Ennek megfelelően esélyes lehet ténylegesen a gólváltás is a mérkőzésen, amelyet most inkább nem vennék számításba. Egy szó, mint száz a csapatoknak tökéletes eredmény lehet a döntetlen és kinézem a dán/svéd párosításból, hogy döntetlennel zárnak. A Köbenhavn veresége, ill. győzelme is meglepne, hiszen több hiányzó is van a középpályáról, így pedig elég nehéz lenne a támadásokat felépíteniük. A Malmöben nincsenek kulcsfontosságú hiányzók, de az estükben is leginkább az látható, hogy a középpályát kell megerősíteni a hiányzók miatt. Úgyhogy én ezt a találkozót döntetlennek érzem, látható, hogy a fogadóirodák is, csökkentik a döntetlen szorzóját, míg a Köbenhavn szorzói emelkednek. Ezért bízom a megérzéseimben, és a fentiekben említett “kéz a kézben továbbjutásban.”

FC Köbenhavn – Malmö Fogadási határidő : 18:55
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen (Játékidő eredménye) 3,20 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: