Európa Liga : Espanyol – Ferencvárosi TC – 21:00

A találkozóra egy prémium ajánlással is készültem, amennyiben rendelkezel érvényes előfizetéssel láthatod a megosztott prémium tartalmat. Ha pedig szeretnél előfizetőnk lenni, csak kattints ide és átnavigál a weboldalunk az előfizetésekhez.Érdekes mérkőzésre lesz kilátás, hiszen a Ferencváros rég nem találkozott már ilyen kaliberű csapattal, mint az Espanyol. A hazaiak kerete jóval erősebbnek és nem mellesleg értékesebbnek mondható. Ami biztos, hogy látható a hazaiak győzelmét favorizálják a fogadóirodák és ez annyira nem is meglepő. A Fradi keretében szinte mindenki megtalálható és nehéz olyan játékos kiemelni, aki a megszokott kezdőböl hiányozhat esetleg Lovrencsics lehet az, aki kisebb sérüléssel bajlódik, de szerintem a pályán lesz a magyar futballista. Az Espanyol keretében több játékos is hiányzik, de az egyik kulcsjátékos közülük Ferreyra aki az idei szezonban termelte szép számmal a gólokat. Az ő hiánya érzékenyen érintheti a hazaiakat, ám úgy vélem, hogy megoldják az argentin futballista pótlását.

Az Espanyol eddig mindhárom EL selejtezős mérkőzését mégnyerte. A Stjarnan ellen 4-0, Luzern ellen 3-0, illetve legutóbb a Zorya ellen 3-1-re nyert a csapat.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Ferencváros mérkőzésén, ám reménykedem benne, hogy a magyar csapat helyt áll Spanyolországban. (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

 Ami biztos, hogy nagyon bízom a Ferencvárosban és abban a tényezőben is, hogy Rebrov képes lesz egy ütőképes kezdőt, illetve taktikát kidolgozni a mérkőzésre. A spanyolok esélyessége megkérdőjelezhetetlen, bár a Fradiban bármikor benne lehet a meglepetés. Úgyhogy én egy izgalmas 90 percre számítok, ám maradtam az ésszerű és reális eredmény mellett. Úgyhogy a hazaiak sikerére és a 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Ezt az opciót az Espanyol mindhárom EL mérkőzésén képes volt teljesíteni, hiszen három, vagy több góllal tudtaj zárni és vélhetően most sem fogják félvállról venni a mérkőzést.

Espanyol – Ferencvárosi TC Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Espanyol + Több, mint 1,5 gól (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) Odds : 1,66

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588