b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Espanyol – Ferencvárosi TC – 21:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A találkozóra egy prémium ajánlással is készültem, amennyiben rendelkezel érvényes előfizetéssel láthatod a megosztott prémium tartalmat. Ha pedig szeretnél előfizetőnk lenni, csak kattints ide és átnavigál a weboldalunk az előfizetésekhez.Érdekes mérkőzésre lesz kilátás, hiszen a Ferencváros rég nem találkozott már ilyen kaliberű csapattal, mint az Espanyol. A hazaiak kerete jóval erősebbnek és nem mellesleg értékesebbnek mondható. Ami biztos, hogy látható a hazaiak győzelmét favorizálják a fogadóirodák és ez annyira nem is meglepő. A Fradi keretében szinte mindenki megtalálható és nehéz olyan játékos kiemelni, aki a megszokott kezdőböl hiányozhat esetleg Lovrencsics lehet az, aki kisebb sérüléssel bajlódik, de szerintem a pályán lesz a magyar futballista. Az Espanyol keretében több játékos is hiányzik, de az egyik kulcsjátékos közülük Ferreyra aki az idei szezonban termelte szép számmal a gólokat. Az ő hiánya érzékenyen érintheti a hazaiakat, ám úgy vélem, hogy megoldják az argentin futballista pótlását.

Az Espanyol eddig mindhárom EL selejtezős mérkőzését mégnyerte. A Stjarnan ellen 4-0, Luzern ellen 3-0, illetve legutóbb a Zorya ellen 3-1-re nyert a csapat.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Ferencváros mérkőzésén, ám reménykedem benne, hogy a magyar csapat helyt áll Spanyolországban. (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

 Ami biztos, hogy nagyon bízom a Ferencvárosban és abban a tényezőben is, hogy Rebrov képes lesz egy ütőképes kezdőt, illetve taktikát kidolgozni a mérkőzésre. A spanyolok esélyessége megkérdőjelezhetetlen, bár a Fradiban bármikor benne lehet a meglepetés. Úgyhogy én egy izgalmas 90 percre számítok, ám maradtam az ésszerű és reális eredmény mellett. Úgyhogy a hazaiak sikerére és a 1,5 gól feletti opcióra ajánlok fogadást. Ezt az opciót az Espanyol mindhárom EL mérkőzésén képes volt teljesíteni, hiszen három, vagy több góllal tudtaj zárni és vélhetően most sem fogják félvállról venni a mérkőzést.

Espanyol – Ferencvárosi TC Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Espanyol + Több, mint 1,5 gól (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) Odds : 1,66

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: