b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Espanyol – Ferencvárosi TC – 21:00

BUDAPEST, HUNGARY - MARCH 2: Roland Varga of Ferencvarosi TC #97 celebrates his goal with Lasha Dvali of Ferencvarosi TC (l), Miha Blazic of Ferencvarosi TC #25, David Siger of Ferencvarosi TC #18, Ihor Kharatin of Ferencvarosi TC (r4), h26"" #26, Fernando Gorriaran of Ferencvarosi TC (l2) and Nikolai Signevich of Ferencvarosi TC during the Hungarian OTP Bank Liga match between Ferencvarosi TC and DVTK at Groupama Arena on March 2, 2019 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A második prémium elemzés esetében az Espanyol – Ferencvárosi TC mérkőzésre készültem. Rengeteg kérdés merült fel bennem a találkozóval kapcsolatban, ám nehezen tudok attól a tényezőtől elvonatkoztatni, hogy ma egy spanyol csapat ellen lép pályára a Fradi.


Megpróbáltam a legpontosabb információkra alapozni és ennek tudatában készültem a mostani mérkőzésre. Az Espanyol keretértékileg közel 10x annyiba kerül, mint a Ferencvárosi csapat összértéke. Ez már egy érdekes tényező, bár én mindig is azt mondtam, hogy a pénz nem minden. Ami viszont igencsak rossz tényező, ha már a magyar szempontot figyelem, hogy a Fradi még ilyen kaliberű csapattal, mint az Espanyol nem találkozott az utóbbi időben. A hazaiak ugyan nem kezdték jól a bajnokságot ám az EL-ben hazai pályán nyerni tudtak rendre több góllal az ellenfelek ellen. Márpedig az ellenfelek között a Stjarnan, Luzern és Zorya trió volt, akik szerintem hasonló kvalitású futballistákkal rendelkeznek, mint a Ferencváros. Ami viszont jó hír lehet nekünk magyar szurkolóknak, hogy a Fradi kerete szinte 100%-s és minden egyes játékosra számíthat Rebrov. Ennek tudatában nagyon meglepődnék, ha a magyar együttes nem a legjobb kezdőjével lépne pályára. A hazai csapatban van több hiányzó is és az egyik legfontosabb hiányzójuk Ferreyra lesz aki az elmúlt időszakot nézve szinte minden mérkőzésen képes volt gólt szerezni. Ez a kiesés pedig mélyen értintheti az Espanyol csapatát.

A várható gólszámadatok alapján 2,72, illetve 0,91 a két csapat mutatója

Izgalmas mérkőzésre van kilátás a Ferencváros mérkőzésén, ám reménykedem benne, hogy a magyar csapat helyt áll Spanyolországban. (Fotó : Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Egy szó, mint száz a hazaiak vélhetően szeretnék minél hamarabb feltenni a pontot az i-re és megnyernék az első találkozót, ám a teljes kezdővel és kerettel érkező Ferencváros szerintem ma egy masszív védekezéssel komoly fejtörést okozhat a hazaiaknak. Ami látható volt az Espanyol idei mérkőzésein, hogy leginkább a 2. félidőben sikerül értékesíteni a helyzeteket, tehát ez kapóra is jöhet számunkra fogadás szempontjából. Alapra is arra készültem, hogy a Ferencváros a spanyolok vendégeként inkább a defenzív futballt fogja erőltetni, ám látva az Espanyol mutatóit, szinte minden arra hajaz, hogy itt a 2. félidőben születhetnek a gólok nagyobb részben. Úgyhogy én most egy nem mindennapi opcióval készültem, ami a 2. játékrészre vonatkozna. Abban bízom, hogy a mérkőzésen a 2. félidőben születik majd több gól. Az Espanyol mérkőzéseit elemeztem és hazai pályán mindössze a Luzern ellen történt meg az, hogy amikor gólt szereztek azt a legtöbb esetben az 1. félidőben tette meg a csapat. Rebrov köztudott egy remek stratéga, bár a tréner inkább a támadásokban keresi a lehetőséget, ám józan ésszel kell a mostani találkozóhoz állni és bízom benne, hogy most inkább a kontrákra épülő futballt és egy zárt védekezést fog alkalmazni a Fradi. Nem életbiztosítás az ajánlás, ám most van egy megérzésem, amely statisztikai adatok alapján is reálisnak mondható. Úgyhogy alacsony téttel fogadást ajánlok a következő opcióra.

Espanyol – Ferencvárosi TC Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : 2. félidő (Legmagasabb gólszámú félidő) Odds : 2,00 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: