b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Dudelange – APOEL – 21:00

A második mérkőzésen pedig annak az APOEL-nek a mérkőzésére ajánlok fogadást, akiket már az előző két fordulóban is favorizáltam.


A találkozón óriási csörtére számítok, még ha nevetségesen is hangzik ez a kijelentés, hiszen két kisebb ország csapata találkozik egymással. A hazai oldalon a luxemburgi Dudelange, míg a vendégek részéről a T. Doll által irányított ciprusi csapat. Ami biztos és látható, hogy egyik csapat sem a védekezéséről híres, hiszen minden meccsükön eddig gólt/gólokat kaptak. Ám az is kijelenthető, hogy mindkét csapat a támadásaiból is remekül kamatoztat, hiszen rendre képesek voltak szinte minden fordulóban betalálni az ellenfeleiknek. Ami egyértelmű, hogy az “A” jelzésű csoportból a Sevilla már biztos továbbjutóként szerepel az első helyen, ám a második helyre a csoport további három csapatának is esélye van. A mostani mérkőzésen a döntetlen egyik csapatnak sem felel meg, ráadásul az odavágón hét gólt is rúgtak a csapatok.

A várható gólszámadatok 1,97, ill. 1,78 a két csapat mutatója. Ezen mutatók alapján pedig a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is bőven reálisnak tűnik.

Az APOEL előző két mérkőzésén már sikerült profitálnunk és most is kulcsfontosságú mérkőzés előtt állnak a T. Doll által irányított vendégek. (Fotó : Getty Images)

Ami egyértelmű tehát, hogy nincs értelme egyik csapatnak sem a döntetlenre játszani, hiszen egy esetleges győzelem óriási előrelépést jelenthet a továbbjutást tekintve. A Qarabag pontszerzés sem épp a legreálisabb és a sajtóértesülések szerint a Sevilla sem fog pihentetni. Úgyhogy ezen a mérkőzésen valóban minden egyes pontnak szerepe lesz. Én személy szerint az APOEL győzelmet érzem reálisnak és erre is készülnek a fogadóirodák is, ám a kis luxemburgi csapat hazai pályán roppantul kellemetlen ellenfélnek számít és rendre képesek betalálni az ellenfeleknek. Mivel a védekezésük nem épp a legjobb ezért rendre 2,5 fól felett zárnak és nagyon ritka, sőt szinte nem is látható az idei szezonban tőlük egy szűk 1-2 gólos mérkőzés. Egy szó, mint száz én a mostani fogadásban rizikót vállaltam és a gólváltás mellett a 2,5 gól feletti opciót is bevállalom. Az APOEL erősebb, elől hatékony is a csapat, ráadásul az előző meccsen is közel negyven helyzetet alakítottak ki a csapatok, úgyhogy reális a most megosztott opció.

Dudelange – APOEL Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,95 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: