b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Dobrogea – Sporting CP – 09/22 18:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:45

Az EHF-ben megpróbáltunk egy olyan mérkőzésre fogadást ajánlani, ahol egy jóval erősebb csapatot favorizálhatunk. A Sporting pedig mindenképp erősebb a mai riválisánál, ugyanis ez a csapat legutóbb a BL rájátszásba is bekerült és ott a Dinamo Bukarest ellen kapott ki három góllal összesítésben. A román Dobrogea sem leírható ellenfél persze, de azért a felek között statisztikailag és keretértékileg mindenképp van különbség. Egy szoros mérkőzésre van kilátás, ám a Sporting győzelmében reálisabb értéket véltünk felfedezni. A portugálok remekül indították a szezont és két igencsak magabiztos győzelmet arattak ellenfeleik ellen. A románok sem kezdtek rosszul, bár a kupában a Dinamo nagyon simán verte őket, viszont ezt követően a bajnokságban mindhárom meccsüket megnyerték. A találkozón tehát a Sporting sikerét favorizáljuk, akik vélhetően már az első mérkőzésen arra fognak törekedni, hogy győzelmet érjenek el és bebiztosítsák a továbbjutásukat.

📊 Ajánlott predikció: 
Sporting CP -1.5 (Hendikep)

odds: 
1.90 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: