b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Chelsea – Frankfurt

Az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és most is számolnék a gólváltással! (Fotó: Getty Images)

Az Európa Liga elődöntőjének egyik visszavágójára ajánlok fogadást, ahol véleményem szerint egyik csapat sem fogja a véletlenre bízni a sorsát. A Frankfurtnak kötelező menni legalább egy idegenben szerzett gólért, míg a Chelsea ugyan jelenleg előnyben van, viszont nem ülhet rá az eredményre.


I Chelsea – Frankfurt I

 

A találkozót én ismét fenntartásokkal kezelem, de kiindulva az előző mérkőzésből, illetve az utóbbi időkben elért eredményekből számomra nincs kétség. A Frankfurt egész szezon során kiválóan játszott, illetve az EL-ben kiválóan teljesített a csapat.

Összességében ma jó hír a németeknek, hogy Haller hosszú sérüléssorozat és kihagyás után ismét a kerettag. Rajta kívül pedig Rebic és Jovic is játékra alkalmas állapotban. Ráadásul hétvégén igencsak tartalékos csapat játszott a Leverkusen ellen.

Az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és most is számolnék a gólváltással! (Fotó: Getty Images)

Az előző mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és mindezt úgy sikerült a Frankfurtnak, hogy a hazai keretből Haller és Rebic is hiányzott. A vendégek szinte teljes kezdővel álltak fel és “csak” Hazard ült a padon. De ő is beállt a második félidőben. Egy szó, mint száz 1-1-s állásnál a Frankfurtnak kell dominálnia és kiindulva a két előző napi BL mérkőzésből miért ne történhetne itt is meglepetés. A Chelsea hazai pályán nagyon jól szerepel, de az ő keretükből többen is hiányoznak sérülések miatt (Ampadu, Hudson-Odoi, Kante, Rüdiger és van Ginkel). A vendégektől egyedül Tawatha az aki biztosan kihagyja a mérkőzést. Úgyhogy én bizakodó vagyok és 1,80-s szorzóért bátran behúzom a gólváltást.

Chelsea – Frankfurt (21:00) 
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: