b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Chelsea – Arsenal

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol lényegében felesleges a kimenetelt "találgatni". Inkább a gólokban bízok most is. (Fotó : Getty Images)

Az Európa Liga döntővel kapcsolatban több ötletem/ajánlásom is van, viszont prémium tartalomként egy opciót osztok meg. A többit pedig élő adásban, illetve “gold” tartalomként teszem meg.


I Chelsea – Arsenal I

 

Amiben bízok ezen a mérkőzésen, hogy a támadófoci kap kulcsszerepet. Annyi szent, hogy a Chelsea támadósora nem a legeredményesebb volt, viszont több kulcsfontosságú játékos is van a keretükben, akik ma dönthetnek a mérkőzésről. A Chelsea részéről Hazard, Giroud, Willian trió rohamozhat. Az ágyúsok is remek szezont futottak, ráadásul igencsak remekül teljesít az Aubameyang/Lacazette duó. Én lényegében nem is húzom sokáig ezt az elemzést mert oly felesleges itt évközi statisztikai adatokat, gólszámadatokat és minden egyéb tényezőt bevezetni.

Szóval a mérkőzésen a gólváltást várom, mint egyik legbiztosabb opció. Abban biztos vagyok, hogy ha az egyik fél gólt szerez, arra nagy valószínűséggel fog érkezni válasz.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol lényegében felesleges a kimenetelt “találgatni”. Inkább a gólokban bízok most is. (Fotó : Getty Images)

A hiányzókat tekintve a Chelseaből Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Rüdiger és van Ginkel biztosan nem játszik, míg az “ágyúsok” csapatából Bellerin, Holding, Mavropanos, Mkhitaryan, Ramsey és Suarez az aki biztosan nem lép pályára. Tehát a fentiekben említett játékosok mindegyike remek állapotban. Ami aggodalomra adhat okot, hogy tegnap a Chelsea edzésén Sarri otthagyta a csapatot, hiszen Luiz és Higuain összeszólalkozott. Ez lehet egy kis belső feszültség, de szerintem ez egészséges ilyen téttel bíró mérkőzés előtt. Izgalmas párharcra számítok, ahol szerintem a döntetlen sem elképzelhetetlen, főleg úgy, hogy a két csapat a Nemzetközi Bajnokok Kupájában még a szezon elején 1-1-s döntetlent játszott egymással. Egyébként a szezonban 3-2, illetve 2-0-s eredményeket játszottak a csapatok egymással. Tehát az ajánlásom a gólváltás lenne, amelyre 1,66-s szorzóért érdemes fogadást kötni.

Chelsea – Arsenal (21:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: