Európa Liga : Chelsea – Arsenal

2019-05-29 0 By betandwintipps

Az Európa Liga döntővel kapcsolatban több ötletem/ajánlásom is van, viszont “gold” tartalomként egy opciót osztok meg. A többit pedig élő adásban, illetve “prémiumként” tettem meg.


I Chelsea – Arsenal I

 

Amiben bízok ezen a mérkőzésen, hogy a támadófoci kap kulcsszerepet. Annyi szent, hogy a Chelsea támadósora nem a legeredményesebb volt, viszont több kulcsfontosságú játékos is van a keretükben, akik ma dönthetnek a mérkőzésről. A Chelsea részéről Hazard, Giroud, Willian trió rohamozhat. Az ágyúsok is remek szezont futottak, ráadásul igencsak remekül teljesít az Aubameyang/Lacazette duó. Én lényegében nem is húzom sokáig ezt az elemzést mert oly felesleges itt évközi statisztikai adatokat, gólszámadatokat és minden egyéb tényezőt bevezetni.

Szóval a találkozón én legalább 2 gólra számítok, viszont nagyon meglepődnék azon, ha a rendes játékidőben itt kiszakadna a gólzsák és 5-6 gólig jutnának a csapatok. Kupadöntőkön ez nem megszokott és statisztikai adatok alapján sem várható nagy adok-kapok.

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, ahol lényegében felesleges a kimenetelt “találgatni”. Inkább a gólokban bízok most is. (Fotó : Getty Images)

A hiányzókat tekintve a Chelseaből Hudson-Odoi, Loftus-Cheek, Rüdiger és van Ginkel biztosan nem játszik, míg az “ágyúsok” csapatából Bellerin, Holding, Mavropanos, Mkhitaryan, Ramsey és Suarez az aki biztosan nem lép pályára. Tehát a fentiekben említett játékosok mindegyike remek állapotban. Ami aggodalomra adhat okot, hogy tegnap a Chelsea edzésén Sarri otthagyta a csapatot, hiszen Luiz és Higuain összeszólalkozott. Ez lehet egy kis belső feszültség, de szerintem ez egészséges ilyen téttel bíró mérkőzés előtt. Izgalmas párharcra számítok, ahol szerintem a döntetlen sem elképzelhetetlen, főleg úgy, hogy a két csapat a Nemzetközi Bajnokok Kupájában még a szezon elején 1-1-s döntetlent játszott egymással. Egyébként a szezonban 3-2, illetve 2-0-s eredményeket játszottak a csapatok egymással. Az ajánlásom a mai mérkőzésre egy fogadáskészítővel létrehozott opció, ahol a szimpla gólszámokra ajánlok fogadást. Az első opció az 1,5 gól feletti opció, míg a másik lehetőség a 4,5 gól alatti lenne. Tehát arra ajánlok fogadást, hogy a mérkőzésen lesz legalább 2 gól, de nagyon bízom benne, hogy 5 gól alatt zárnak a csapatok. Ha így lesz, akkor 1,58-s szorzóért cserébe zöldülhet az ajánlás és remélem, hogy sikerül folytatni a tegnapi sikerünket.

Chelsea – Arsenal (21:00)
Tipp: Több, mint 1,5 gól + Kevesebb, mint 4,5 gól (Fogadáskészítő) odds:1,58 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588