b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Charleroi – Lech Poznan – 10/01 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Két gólerős csapat fog egymással találkozni és őszintén szólva nem nagyon értjük, hogy miért ilyen magas a gólváltás szorzója. A hazaiak nagyon jól kezdték meg a 2020/2021-es szezont, illetve az EL-ben is az első akadályt, ha nem is könnyen, de átlépték. A mai riválisuk viszont az a Lech Poznan lesz, akik szintén fantasztikus eredményekkel kezdtek.

xG (várható gólszámadat)
1,181,51
Várható végeredmény : 1-1

Az EL-ben három mérkőzést játszottak már le és tizenegy gólt lőttek összességében, ami kiváló teljesítménynek mondható. A bajnokságban is eddig minden fordulóban szereztek legalább egy gólt és mi úgy érezzük, hogy most is egyszer legalább be fog találni a lengyel csapat. A belgák otthon nagyon erősek, ám láthatjuk, hogy a védelmük több alkalommal is gólt kap. Úgyhogy a gólváltás, mint opció számunkra nem is kérdéses, így egy alacsonyabb téttel ugyan, de favorizáljuk ezt az opciót.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.80 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: