b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Celtic – Lazio – 21:00

Immobile ma is kiveheti a részét a gólokból, hiszen az olasz támadó vezeti a Serie A idei kiírásának a góllövőlistáját. (Fotó : Getty Images)

A mai egy prémium elemzés kerül csak megosztásra, méghozzá a Celtic – Lazio mérkőzésen.


A találkozót nagy kíváncsisággal várom, hiszen a Lazio egyre jobb formába kerül és legutóbb az Atalanta ellen egy 0-3-as félidei eredményt követően 3-3-ra mentettek Iccardiék. Ez egyfajta morális előnyt is hozhat az olaszok játékában, ráadásul ez a lehető legjobbkor érkezett, hiszen ma jól jönne számukra, ha sikerülne legalább egy ponttal távozni a skótok otthonából.

A várható gólszámadatok alapján 1,39, ill. 1,72 a két csapat mutatója.

Vajon képes lesz a Lazio pontot szerezni Skóciában? (Fotó : Getty Images)

A várható gólszámadatok alapján látható, hogy korántsem lesz ez egy egyszerű mérkőzés, ám véleményem szerint a gólváltás reális opció lehet a találkozón. A vendégek eddig mindkét mérkőzésükön gólt szereztek, ám gólt is kaptak. Míg a Celtic eddig minden mérkőzésén rúgott legalább egy gólt. Úgyhogy bizakodó vagyok, ráadásul a vendégek a legjobb kezdőjükkel állhatnak a pályára, hiszen egyedül Marusic az aki kénytelen kihagyni a mérkőzést. Hasonló a Celticnél is a helyzet és gyakorlatilag két játékos az, akik biztosan kihagyják a találkozót. Egy szó, mint száz a Lazio egyre jobb formában, ráadásul pontszerzési kényszerben az olaszok. Ehhez gólt kell szerezni, ám a Celtic vélhetően gólt/gólokat fog rúgni hazai pályán, úgyhogy a gólváltásra ajánlok fogadást.

Celtic – Lazio Fogadási Határidő : 21:00
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: