b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Celtic – AC Milan – 10/22 21:00

A találkozón leginkább a formákat, illetve a Celtic kulcsjátékosainak hiányát vettem számításba. Az egyértelműen kijelenthető, hogy Ibrahimovic érkezésével az AC Milan rég nem látott formában játszik, sőt a 2020/2021-es kiírásban veretlen a csapat. A Celtic ezzel ellentétben szenved és ugyan volt egy jobb periódusa a csapatnak, hétvégén ismét legétek a Glasgow Rangers elleni rangadón, ahol hazai pályán 2-0-ra kaptak ki. A Milan részéről alig van a mai meccsen hiányzó, ráadásul a nemzetközi kupa is kiemelt szerepet élvez a klubnál és S. Pioli is ennek megfelelően küldi a csapatát a pályára. Az olaszoknál a mai meccset Rebic, Musacchio, Gabbia és Calhanoglu kénytelen kihagyni, de ezen játékosok mindegyike pótolható véleményem szerint. A hazaiaknál viszont korántsem ilyen egyszerű a történet, pontosítva az egyik legtöbb gólt szerző játékos O. Edouard ma biztosan nem lép pályára betegsége miatt, de rajta kívül még további hat játékost kell mellőznie a skótoknak. A Milan védelme a mostani szezonra erősödött, a Celtic csapatáé viszont gyengült és rengeteg gólt kapott a csapat. 


xG (várható gólszámadat)
0.781.96
Várható végeredmény : 0-2

Most viszont nem akarok számokra hagyatkozni ezen a meccsen, hiszen itt a nemzetközi kupában tényleg bármi megtörténhet, de a mostani Milan parádézik, Ibrahimovic megállíthatatlannak tűnik és, ha a svéd klasszis helyzetekig fog jutni, akkor könnyedén eldöntheti ezt a párharcot. Úgyhogy a fogadásom alapja ahogy említettem is több tényezőre épül, de ha a Fradi képes volt megverni ezt a Celticet, ráadásul láthattuk, hogy hétvégén egy Glasgow Rangers ellen is kaput eltaláló lövésig sem jutott a Celtic, ma nagyon nehéz dolguk lesz. Remélem, hogy az Inter elleni győzelem után az AC Milan győzni akar itt Skóciában is és őszintén szólva, erre minden esélyük adott a mai nap során.

Predikció : 
AC Milan (1×2)
Odds: 1.83Tét: 2.5 egység

Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: