b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Bröndby – Lechia Gdansk – 19:30

Lezárult egy fejezet ismét az oldalunk történetében. A júliusi hónapot 2019-ben nyereséggel zártuk, de itt az ideje továbblépni és már a következő hónapra koncentrálni. Az augusztusi hónapot egy EL mérkőzéssel indítom, ahol egy igencsak parázs és ki-ki mérkőzésre van kilátás.


I Bröndby – Lechia Gdansk I

 

Az odavágón a felek 2-1-s mérkőzést alakítottak ki, ahol a lengyel házigazdának sikerült győzelemmel zárni. Ami azt illeti, a Bröndby egy igencsak erős csapatnak mondható, ám nem felejthetjük el, hogy a lengyel riváli Lechia Gdansk semmiképp sem leírható ellenfél. Az előző találkozón az a bizonyos idegenben szerzett “kötelező” gól jött a dán csapattól, ám a lengyelek hamar válaszoltak is rá.

Az előző mérkőzésen tehát 3 gól született, ám a mostani statisztikai adatok alapján 3, de akár 4 gól is reális lehet a mérkőzésen. A Bröndby várható gólszámadata 1,99, míg a Lechia Gdansk csapatáé 1,83.

Vajon képes lesz ma nyerni hazai pályán a Bröndby? (Fotó : Getty Images)

Mivel magas szorzó van a gólváltásra, ismét érdemes kihasználni ezt a lehetőséget. Az előző mérkőzésen közel 60 perc játék után már kialakult ez az opció, ám szerintem most ez akár az első félidőben is meglehet. Ami biztos, hogy a vendégeknek nem szabad beállni védekezni, a támadósoruk erősnek mondható és ténylegesen egy vesztes taktika lehet a Bröndby ellen a védekezés. Ami a dán csapatot illeti, aki ismeri a dánok futballját, az tudhatja, hogy nem a védekezésükről híresek. Úgyhogy egy izgalmas 90 perc elé nézünk, ahol szerintem érdemes meghúzni alacsonyabb téttel a gólváltást.

Bröndby – Lechia Gdansk (19:30)

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: