b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Braga – Glasgow Rangers – 02/26 18:00

Nem vár egyszerű meccs a Rangers csapatára!. (Fotó: Getty Images)

Két találkozó került kiemelésre a mai futballkínálatból és elsőként az egyetlen Európa Liga mérkőzés került górcső alá.


A mérkőzést lényegében megpróbálom rövidre fogni, hiszen megtörtént az odavágó és láthattuk, hogy Skóciában mire jutottak egymással a felek. A találkozó öt gólt hozott és lényegében ma a portugál csapat nem játszhatja azt, amit tud, hanem egy kezdeményező futballt kell felvállalniuk. A Braga ugyanis kikapott 3-2-re a Rangers otthonában. Mivel kieséses szakaszról beszélünk, rengeteget számít az idegenben szerzett gól, de mindezen információk mellett egyértelműen a győzelemre kell törekedniük a hazaiaknak, hiszen csak akkor van esélyük a továbbjutásra. Érdemes megemlíteni a skót együttest is, akik remekül játszottak az egész találkozón és három találatot is bevittek, az amúgy kevés gólt kapó Braganak.

A várható gólszámadatok alapján 2,16, ill. 1,66 a két csapat mutatója.

A Glasgow Rangers remekül szerepelt egész szezon során idegenben és ma Portugáliában is könnyű szerrel betalálhatnak a skótok. (Fotó : Getty Images)

Annyi biztos, hogy a nemzetközi kupaporondon mindkét csapat elég hatékonyan játszik, már ami a gólszerzést illeti. A hazaiak és a vendégek is rendre képesek voltak betalálni a csoportkörök fordulóiban az ellenfeleiknek, ráadásul az is elmondható, hogy rendre gólokat is kaptak. Az előző találkozón még nem voltam bevállalós, ám látva ezt a mérkőzést, ill. ismerve a várható kezdőcsapatokat, egyben a statisztikai adatokat én megalapozottnak vélem, hogy ma mindkét csapat betalál. Lényegében a Rangers számára egy idegenben szerzett gól sokat segítene a továbbjutás szempontjából és a skótok idegenben elég sűrűn képesek betalálni. Úgyhogy a hazai oldaltól várok egy első perctől kezdődő presszionálást, míg a vendégektől arra számítok, hogy kevés helyzetől, vagy épp pontrúgásokból képesek lesznek betalálni. A fogadásom tehát a gólváltásra esik, amely igencsak magas szorzón rakható, hiszen a jelenlegi érték 1,80-t mutat.

Braga – Glasgow Rangers Fogadási határidő : 18:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen  (Mindkét csapat szerez gólt) 1,80 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: