b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Európa Liga : Benfica – Frankfurt

Az első mérkőzésen 1-1-s döntetlent értek el a csapatok és most is számolnék a gólváltással! (Fotó: Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és ennek oka, hogy egyik mérkőzésben érzünk akkora biztonságot, hogy prémium tartalomként osszuk meg azokat. Ezért mindkét esetben egy-egy EL mérkőzésre készültünk, amelyekben van érték ugyan, de fenntartásokkal kezeljük az adott találkozókat.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
107 nyertes – 64 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is ünnepelhetnek a Frankfurti játékosok? (Fotó: Getty Images)

I Benfica – Frankfurt I

A találkozón egy kétesélyes fogadást favorizálnánk és ismerve a Bundesligában és a nemzetközi kupasorozatban is remek teljesítménnyel bíró Frankfurtot, őket favorizálnánk. Ugyan a Benfica kiválóan teljesít a portugál élvonalban, viszont az EL-ben megszenvedett a csapat. A Galatasaray ellen is hazai pályán mindössze egy 0-0-s döntetlent értek el, de épp a Dinamo Zagreb ellen is nehezen sikerült kiharcolniuk a továbbjutást.

A Frankfurt 2019-ben még nem szenvedett vereséget, ráadásul kisebb meglepetésként továbbjutott az Inter ellen az előző fordulóban. A szezon remekül zajlik számukra és lényegében a Haller, Rebic és Jovic hármas remekül teljesít az egész szezonban-

Egy szó, mint száz nagy érték van ma is a német csapat játékában és a fentiekben említett támadótrió nagy veszélyt jelenthet a házigazda portugálokra. Egy szoros mérkőzésre számítunk és vélhetően nem az első találkozón fog eldőlni a továbbjutás kérdése. De nem tudjuk elképzelni azt, hogy a Frankfurt ma kiengedjen és elszenvedje az első vereségét 2019-ben. A Benfica jó otthon de azért többször potyogtatott már pontokat és döntetleneket/vereségeket szenvedett a csapat. Úgyhogy érdemes fogadást kötni a döntetlen, vagy Frankfurt opcióra és köztudott, hogy 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, ami sose volt rossz ómen.

Benfica – Frankfurt (21:00)
Tipp:Döntetlen, vagy Frankfurt (Kétesély) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: