Európa Liga : Benfica – Frankfurt

Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és ennek oka, hogy egyik mérkőzésben érzünk akkora biztonságot, hogy prémium tartalomként osszuk meg azokat. Ezért mindkét esetben egy-egy EL mérkőzésre készültünk, amelyekben van érték ugyan, de fenntartásokkal kezeljük az adott találkozókat.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
107 nyertes – 64 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is ünnepelhetnek a Frankfurti játékosok? (Fotó: Getty Images)

I Benfica – Frankfurt I

A találkozón egy kétesélyes fogadást favorizálnánk és ismerve a Bundesligában és a nemzetközi kupasorozatban is remek teljesítménnyel bíró Frankfurtot, őket favorizálnánk. Ugyan a Benfica kiválóan teljesít a portugál élvonalban, viszont az EL-ben megszenvedett a csapat. A Galatasaray ellen is hazai pályán mindössze egy 0-0-s döntetlent értek el, de épp a Dinamo Zagreb ellen is nehezen sikerült kiharcolniuk a továbbjutást.

A Frankfurt 2019-ben még nem szenvedett vereséget, ráadásul kisebb meglepetésként továbbjutott az Inter ellen az előző fordulóban. A szezon remekül zajlik számukra és lényegében a Haller, Rebic és Jovic hármas remekül teljesít az egész szezonban-

Egy szó, mint száz nagy érték van ma is a német csapat játékában és a fentiekben említett támadótrió nagy veszélyt jelenthet a házigazda portugálokra. Egy szoros mérkőzésre számítunk és vélhetően nem az első találkozón fog eldőlni a továbbjutás kérdése. De nem tudjuk elképzelni azt, hogy a Frankfurt ma kiengedjen és elszenvedje az első vereségét 2019-ben. A Benfica jó otthon de azért többször potyogtatott már pontokat és döntetleneket/vereségeket szenvedett a csapat. Úgyhogy érdemes fogadást kötni a döntetlen, vagy Frankfurt opcióra és köztudott, hogy 66,66%-s eséllyel indulunk a fogadóirodákkal szemben, ami sose volt rossz ómen.

Benfica – Frankfurt (21:00)
Tipp:Döntetlen, vagy Frankfurt (Kétesély) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

Hirdetések